Müjdeyi verdi: Mardin'e kadar hızlı tren!

Başbakan Erdoğan Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmalarında Mardin'de vatandaşlara seslendi.

Müjdeyi verdi: Mardin'e kadar hızlı tren!
Müjdeyi verdi: Mardin'e kadar hızlı tren!
GİRİŞ 31.07.2014 21:18 GÜNCELLEME 31.07.2014 22:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İşte Başbakan'ın açıklamalrından satırbaşları:

- İnanın Filistinlilerin, uluslararası medyanın çoğunda fok balıkları kadar bile değeri yok. Gazze'de alçakça öldürülen bebeklerin, balinalar kadar bile haber değri yok. Taksim'de vandallar şiddet eylemleri yaparken uluslararası medya oraya toplanıp saatlerce canlı yayın yapıyordu. Ukrayna'da, Mısır'da gençlerin ülkelerini tahrip eden eylemleri saatlerce günlerce yayınlanıyordu. Taksim'de polisimiz gaz, su kullandı diye Avrupa Birliği, Avrupa ülkeleri, batılı ülkeler bize demokrasi dersi vermeye yelteniyordu. Biber gazı içi ayağa kalkan o demokratlar nerede  Polis su kullandı diye özgürlükten bahsedenler nerede?

- Ak Parti iktidarı olarak herkese her etnik kuruma hakkını teslim eden biz olduk. İşte Mardin'de Morgabriel kilisesini hakedenlere teslim ettik. Kimse bize antisemitis diyemez. Kendini bitirir.

- Bizim Gazze konusunda takındığımız tavır CHP, MHP, HDP gibi partileri rahatsız ediyor. Bizim Gazze için yaptıklarımız kadarını da Türkmenlere yapıyoruz. Bilmiyorlar ki bunlar konuştukça ordaki Türkmenlerin durumu riske giriyor. Bunların dış politikadan haberleri yok.

İSTİKLAL MARŞINI BİLMEYEN ADAY CHP VE MHP'YE HAYIRLI OLSUN

- Bu CHP adayı en son öyle bir şey yaptı ki yenilir yutulur cinsten değil, Ne diyor benim babam Mehmet Akif'in arkadaşıydı. Geçen gün gitmiş Mehmet Akifin mezarını ziyaret etmiş orda kitabede İstiklal marşını okuyor ve ne diyor bu dörtlik heralde çanakkale şehitleri şiirinden bir parça diyor.

Bakın, unutma değil, karıştırma değil, dil sürçmesi değil. İstiklal Marşı ile Çanakkale Şehitlerine şiirini ayırt edemeyecek kadar bu ülkeye, bu topraklara, bu millete yabancı. Babasına karşı da nankör, merhum Akif'e karşı da maalesef nankör. İstiklal Marşı'nı dahi bilmeyen bu aday, CHP'ye, MHP'ye bir kez daha hayırlı olsun.

- Biz siyasi Kürtçülüğe de karşıyız, biz siyasi Türkçülüğe de karşıyız. Biz tüm etnik yapı müdafasına karşıyız. Biz 77 milyonun partisiyiz ama bunlar maalesef bir grup etnik anlayışın partisi. Onun için de belli yerlerde varlar ama Türkiye'nin genelinde yoklar. Biz ise 81 vilayetin tamamında varız.

- O tuzluk milletvekillerinin günlerdir Çağlayan'da yaptıkları şovları görüyorsunuz değil mi? Biz bunu söyledik size değil mi inlerine gireceğiz demiştik.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • A.Kerim ÜREK 9 yıl önce Şikayet Et
    MAĞDURİYETİM ...! MARDİN. evet ben mardin,li olarak büyük şehir tüzağına düştük olsun yinede mağduriyetim başbakana feda olsun inşaalah barış devam ederde mardin ,midyat ,savur ,ömerli,yeşilli daha fazla mağdur olmaz yinede barışa feda olsun allah bozmasın...
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Yapma başbakanım sen Türkiyeyi şaha kaldırdıkca ,Refah seviyesi artıyor?...sonra...... ......Refah seviyesi artan Elitleşen iller ilçeler,beldeler CHP.ye Oy veriyor?...Bunun adı nankörlük değilmi?.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!