'CHP'li vekiller de Erdoğan'a oy verdi'

CHP eski MYK üyesi Savcı Sayan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 15-20 milletvekilinin Erdoğan'a oy verdiğini iddia etti.

'CHP'li vekiller de Erdoğan'a oy verdi'
'CHP'li vekiller de Erdoğan'a oy verdi'
GİRİŞ 17.08.2014 02:32 GÜNCELLEME 17.08.2014 09:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kemal Kılıçdaroğlu'nun yürüyen bir felaket olduğunu söyleyen Sayan, Ekmeleddin İhsanoğlu tercihinin CHP'ye bazı kesimler tarafından dayatıldığını, eline tutuşturulan zarfı açana kadar Kılıçdaroğlu'nun bile bu isimden haberdar olmadığını iddia etti. 

HER İSLAM ÜLKESİNİN BAŞINDA BİR EKMELEDDİN İHSANOĞLU VAR

Savcı Sayan, "her İslam ülkesinin başında bir Ekmeleddin İhsanoğlu var. Türkiye'nin başına da getirmek istediler" ifadelerini kullanırken, 15-20 CHP'linin Ekmeleddin İhsanoğlu'na değil, Recep Tayyip Erdoğan'a oy verdiğini söyledi. 

Sayan şöyle konuştu: 

Kılıçdaroğlu şimdi çıkmış, "38 52'den büyüktür" diyor. Haydaa! 38 52'den nasıl büyük oluyor? Yanıbaşındaki rakam ustası, matematik ustası Emrehan Halıcı Bey'e sorsa, belki mantık dersinden bir şeyler anlatır. 38 mi büyük, 52 mi büyük?

Ben de diyorum ki, 14 parti + dış güçler +bütün Tayyip Erdoğan düşmanları küçüktür RTE. Benimki mantıklı. 

15-20 CHP'Lİ VEKİL RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A OY VERDİ

Partim CHP, oyum RTE derken birçok dava arkadaşımdan destek aldım. 15-20 tane milletvekilinin Recep Tayyip Erdoğan'a oy verdiğini biliyorum. Bizzat beni aradılar. Şu anda hali hazırda CHP milletvekili bu isimler. 

"PARTİM CHP, OYUM RTE"

Savcı Sayan, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde, bir minibüsün üzerine kendi fotoğrafını bastırıp, "partim CHP, oyum RTE" sloganı yazdırmıştı.

YORUMLAR 3
  • Selim Can 9 yıl önce Şikayet Et
    İfade Çok Veciz. "her İslam ülkesinin başında bir Ekmeleddin İhsanoğlu var." sayın Sayan iyi bir tespitte bulunmuş, katılmamak elde değil.
    Cevapla
  • mehmet coşkun 9 yıl önce Şikayet Et
    savcı sayanı da. adam yerine koyup haber yapıyonuz ya niye çünkü chp liyim deyip chp ye saydırıyor ne zamanki Baykal gitti koltuk gitti çıkar gitti u dönüşü yapıpı akp ye yaanmaya çalışıyor yakında milletvekili adayı olur akp den ama böyle yüzsüzleri bence hiçbir parti almamalı çünkü aranı döndüğünde hançeri saplar...
    Cevapla
  • ferhad dag 9 yıl önce Şikayet Et
    38 tabiki 52'den büyük, . inanmıyorsanız birde Kılıçdaroğlunun gözlüğünden bakın, yani tersinden. Şimdi söyleyin bakalım 83 mü daha büyük, 25 mi? Ama ikisinin toplamı 100 etmiyormu? Gerek yok CHP'li Kulluçdaroğlu zihniyetinde CHPliler halkın üstünde olduğunda bu üstünlükleri 100'ün üzerini izah eder. Olaylara hep düzden bakmayın, o normal insanların gözünde olur, ama biz burada CHP'nin başına gelen ve CHP'yi batırmaya yeminli Kılıcdaroğlundan bahsediyouz. Tabi birde yumurta ikizi Bahçelide şimdi oturmuş 38 52'den büyüktür iddiasına filozofik bir çözüm araçtırıyor, yakında ondanda bir cevher duyarız. Aziz nesinin rakamlarını revize ediyoruz: Türkiye haldının yüzde 38 demişti deiğilmi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'in 23 Nisan çocuğuna koltuk tembihi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü