Kılıçdaroğlu: Halkın partisi olma yolundayız

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, sosyal medya aracılığıyla partililere seslendi.

Kılıçdaroğlu: Halkın partisi olma yolundayız
Kılıçdaroğlu: Halkın partisi olma yolundayız
GİRİŞ 19.08.2014 11:47 GÜNCELLEME 19.08.2014 11:47
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "CHP, tüm Türkiye’ye örnek olacak bir anlayışla, parti içinde uzlaşma kararı almıştır" dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından açıklamalar yaptı. Kılıçdaroğlu, "Cumhuriyetimiz saltanata dönüştürülmek istenirken CHP, tüm Türkiye’ye örnek olacak bir anlayışla, parti içinde uzlaşma kararı almıştır. CHP, her kesimin demokratik hakkını savunan, uzlaşıcı, yeni bir siyasal anlayışla yeniden, gerçek anlamda halkın partisi olma yolundadır! CHP olarak yapmamız gereken birbirimize güvenmek, kadınlarımız ve gençlerimiz ile çoğalarak, sağlam adımlarla yola devam etmektir. Demokrasinin kalesidir CHP… Kimsenin kuşkusu olmasın; parti içinde de, tüm Türkiye için de demokrasinin yılmaz savunucusu olacağım" dedi.

YORUMLAR 7
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Halkın seçtiği Cumhurbaşkanını protesto için Meclise giremeyecek CHP 1000 yılda geçse halkın partisi olamaz!!!!!!!....... ........CHP,liler komple kafalarını değiştirmedikden sonra hep Halk düşmanı bir parti olarak anılacak.
    Cevapla
  • Eko Meko 9 yıl önce Şikayet Et
    Halkin partisi mi:). Anca halka partisi olursunuz siz SIFIR SIFIR elde var SIFIR:)
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    90 yıl sonramı halkın partisi olmak hatırınıza geldi,neyle ispatlıyacan ?. halkın seçtiği Cumhur başkanının yemin törenine gelmeyi reddedip halka hakaret ediyon ama !
    Cevapla
  • cengizhan fırtına 9 yıl önce Şikayet Et
    Tabii tabiii...... Tabiii canım 91 yıldız epeyi ilerlediniz açık oy kapalı sayımda bile iktidar olamadınız.Ama olsun size inanan hala 25 lik kitle var onlarıda tatmin etmek lazım .İnsan boşta olsa hayalsizde yaşayamazki demi yani.
    Cevapla
  • dostum 9 yıl önce Şikayet Et
    yine espri yaptı. komedyen. gülmek gerek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması