Pelin Batu, CHP için kararını verdi

CHP'nin teklif gönderdiği Pelin Batu CHP'nin ''PM üyemiz ol'' teklifini kabul etmedi.

Pelin Batu, CHP için kararını verdi
Pelin Batu, CHP için kararını verdi
GİRİŞ 26.08.2014 17:27 GÜNCELLEME 26.08.2014 17:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Oyunculuğun yanı sıra gazetecilik de yapan Pelin Batu, katıldığı TV programlarında sık sık CHP'ye yakın olmakla suçlanıyordu. CHP'nin bu nedenle kendisine teklif götürdüğü Pelin Batu CHP'yi reddetti.

Kılıçdaroğlu, kendisine karşı aday olan Muharrem İnce'nin karşısında güçlü bir parti meclisi oluşturacağını açıklamıştı. Buna paralel olarak Milli Görüşçü isimlerden Mehmet Bekaroğlu'nu CHP'ye davet eden fakat red cevabı alan Kılıçdaroğlu bu kez teklifi Pelin Batu'ya gönderdi.

CHP'Yİ REDDETTİ

CHP'nin teklifi karşısında Pelin Batu, "Aktif siyaset yapmak istemediği''ni söyledi. Öte yandan, Diyarbakır'ın tanınmış ailelerinden Hatipoğulları'na teklif götürüleceği de öğrenildi.

YORUMLAR 4
  • pasa kara 9 yıl önce Şikayet Et
    ne olur birdefada projelerle cikin. milletin karsisina.oy calmaya kalkiyorsunuz olmuyoer anlamiyormusunuz.mehepe ile fiii birlestiniz, cati kurdunuz yine olmadi.millet proje istiyor hizmet istiyor.yok birbirinizden farkiniz.sahilde kafayi cek cek sonra basbakana camur at , baskanlik yarisina soyun. yahu bu milletin adami degisiniz. degistirin bu kafayi millet kimin hizmet ettigini ,kime hizmetettigini cok iyi biliyor.
    Cevapla
  • halil soba 9 yıl önce Şikayet Et
    İLK DEFA AYDIN VE AKILLI KADIN ÇIKTI PELİN BATU. Kendini aydın zannedenler hep chp ye destek vermişler chp ye girmek için özel çaba göstermişlerdir.İlk defa kendini aydın görüp akıllı çıkan kadın gördüm.
    Cevapla
  • halil soba 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP LİLERİN IQ SU NEDEN İKTİDAR OLAMADIKLARINI ANLAYAMAYACAK KADAR DÜŞÜK,PELİN BATU AKILLI KADIN.NEDEN KATILSINKİ. . CHP yanlış politikalarıyla,neden iktidar olamadıklarını anlayamayacak kadar IQ su düşük kişiler tarafından idare edildiği için,örneği 60 yıldır görüldüğü için akıllı kadın Pelin Batu bunların içinde işim yok diye kabul etmemiş sanırım.
    Cevapla
  • ESİN YALNIZ 9 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdülillah. Başka site olsa Pelin Batu resim galerisi için tıklayın yazardı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak
CHP'nin depremzedeler üzerinden çirkin algı operasyonuna 13 maddede cevap