Allah nasip ederse dedi, 15 yıl sonra gerçekleşti

Seçilmiş Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığıyla ilgili Pınarhisar cezaevi’ndeki günlerinde söylediği söz 15 yıl sonra gerçekleşti.

Allah nasip ederse dedi, 15 yıl sonra gerçekleşti
Allah nasip ederse dedi, 15 yıl sonra gerçekleşti
GİRİŞ 28.08.2014 12:42 GÜNCELLEME 28.08.2014 12:42
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler’in Basın Danışmanı ve Gazeteci-Yazar Bilal Çetin’in 2003 yılında yayınlanan “Türk Siyasetinde Bir Kasımpaşalı: Tayyip Erdoğan” isimli kitabında Erdoğan’ın nihai hedef olarak, Çankaya Köşkü’ne çıkarak cumhurbaşkanı olmayı belirlediği anlatılıyor.

Bilal Çetin’in 2003 yılında yayınlanan kitabının 28.sayfasında Erdoğan’ın 1999 yılında hapse girdiğinde kendisini ziyarete gelenlere siyasetteki nihai hedefinini açıkladığı görülüyor.

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK PARTİSİNİ KURACAĞIM

Çetin’in kitabında Erdoğan’ın ziyarete gelenlere “Önüme hangi engeller çıkartılırsa çıkartılsın bu engelleri teker teker aşacağım.

Ferhat’ın Şirin’ kavuşması gibi ben de milletime bir gün kavuşacağım. Allah’ın izni ve milletin sağduyusu ile Türkiye’nin en büyük partisini kuracağım ve bir gün Başbakanlık koltuğuna oturacağım.

'GÖZÜM ARKADA KALIR'

Başbakanlık koltuğuna oturmadan ölürsem gözüm arkada kalır. Allah nasip ederse bir nihai hedefim, Çankaya Köşkü’ne çıkmaktır” dediği aktarılıyor.

15 YIL SONRA GERÇEKLEŞTİ

Cumhurbaşkanlığı koltuğuna bugün oturacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Pınarhisar cezaevinde belirlediği hedefe 15 yıl sonra ulaştığı görülüyor.

YORUMLAR 6
  • Keçi KEÇİ 9 yıl önce Şikayet Et
    NİYET HAYIRSA.... Akıbet de hayır olur. Bu budur,boru değil yani...
    Cevapla
  • Ahmet Tokkan 9 yıl önce Şikayet Et
    ÇOK MUTLUYUZ. Yüce Allah'ımız,ülkemizin başına Sayın Abdullah GÜL'den sonra,Recep Tayyip ERDOĞAN gibi imanlı ve sabırlı bir insanı verdiği için çok ama çok muluyuz,başımızdan eksik etmesin,yar ve yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • pasa kara 9 yıl önce Şikayet Et
    kasetle degil azimle. allahin yardimi azmedenlerledir..Kaset cektirenlerle degil.Millet icin calisanlarla dir , merkele sikayet edenlerle degil.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Kırk yıl şu devletlerin birbirine düşmesini bekledim. onlar birbirlerine düştü, şimdi ben tahtta değilim, Ulu Hakan Cennet Mekan Sultan Abdülhamid Han.. Ne kervan kaldı, ne at, hepsi silinip gitti, iyi insanlar iyi atlara binip gitti. Sabır, çekilen şeyi duymamak değil, ona dayanmayı bilmektir.Necip Fazıl Kısakürek.
    Cevapla
  • teoman oraloglu 9 yıl önce Şikayet Et
    Nasib. Allahü Teala nasib etmiyeceği bir şeyi kuluna hayal ettirmez(Hadis i şerif meali). Bu bir nasihattir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir