CHP seçmeninden Kılıçdaroğlu'na şok

Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra yapılan ankete göre CHP seçmeni Kılıçdaroğlu'nun artık istifa etmesi gerektiğine inanıyor.

CHP seçmeninden Kılıçdaroğlu'na şok
CHP seçmeninden Kılıçdaroğlu'na şok
GİRİŞ 15.09.2014 09:35 GÜNCELLEME 15.09.2014 09:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Araştırma şirketi ANAR 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden bir ay sonra yaptığı araştırmada seçmene "Sonuçlar sonrası Muhalefet lideri istifa etmeli mi?" sorusunu yöneltti. Sonuca göre CHP seçmeninin yüzde 55'i Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesi gerektiğine inanıyor.

2-8 Eylül’de yapılan ankette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a halk desteğinin yüzde 66 olduğu ortaya çıktı. 26 ilde 5 bin iki yüz kişiyle yüz yüze yapılan ankete katılanların yüzde 51,7’si de bugün genel seçim yapılsa AK Parti’nin birinci olacağına inanıyor.

ÇATI ADAY FİKRİ YANLIŞTI

Ankete göre seçmen CHP ve MHP’nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerine çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu ile girmesini yanlış buluyor. Seçmenin yüzde 50’si çatı aday fikrinin yanlış olduğunu düşünüyor.



CHP'LİLERİN YÜZDE 55'İ "İSTİFA" DEDİ

Ankette kamuoyundaki en karamsar tablo muhalefet partilerine yönelik. Çünkü tüm partilerin seçmeninin yüzde 60.2’si muhalefet liderlerinin istifa etmesi gerektiğini düşünüyor. AK Parti seçmeninin yüzde 62,8’i CHP seçmeninin yüzde 55’i, BDP seçmeninin yüzde 62’si diğer seçmenin ise yüzde 62’si muhalefet liderlerinin istifa etmesi gerektiğini vurguluyor.

YORUMLAR 4
  • Keçi KEÇİ 9 yıl önce Şikayet Et
    BEN DE DİRENDİM AMA SONUNDA.... Tekmeyi yedim! Şöle : Malum ben de Kemal abi gibi başkanım,benim de koltuğum var;köyümüzdeki Bozacılar ve Şıracılar Yadımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanıyım-başkanıydım. Ben de aynen Kemal abi gibi benden önceki başkana bir tezgah yaptım ve hooppp koltuğa oturdum. Neyse... Baktım dernek üyeleri olan Bozacılar ve Şıracılar arasında kavga-gürültü gırla! Ben bir o yan,bir bu yana destek vererek birkaç sene idare ettim. Muhtarlık seçimleri geldi çattı. Ölüyorum muhtar olmak için,ama yemiyor! 12 yıldır muhtarlık yapan vatandaş da gene aday;köyü de arkasında! Ben Bozacıları da Şıracıları da takmadım ve gidip eski muhtarın -şu andaki muhtarın-mahallesinden bir dede buldum ve ''aha da işte;adayımız budur,herkes ya seve seve ya da seve seve oy verecek!'' diye nara atıp yumruğumu masaya vurdum. (Vurmaz olaydım!) O yumruk meğer masaya değil benim kafaya inmiş! çuvalladık tabi,son seçim de gitti... Başladı mı bir vaveyla bizim Bozacılarda ve Şıracılarda! Bana ''olum bak git,giitt!''ler. VE tekme
    Cevapla
  • zafer kaya 9 yıl önce Şikayet Et
    Yapilacak belli. Hemen Anayasa mahkemesine halkin kararinin iptali icin müracat edilir.Yapmadiklari bir sey degilki.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    kim, kılıçdaroğlumu istifa edecek ?. Kovulmadıktan somnra inmez o sandalyadan !
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Üstad Necip Fazıl Kısakürek CHP bir parti değil ! . Türk'e dinini, dilini, ve özünü kaybettirmeye memur, bir katliam müessesesidir.CHP parti olarak TÜRKİYE,DE ama CHP,genel merkezi TEL AVİV VE LONDRA,DIR çünkü CHP siyasetinin yüzssüzlüğüne bakarsanız gerçek resmi görürsünüz !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor