Davutoğlu'nu ne zaman muhatap alacak?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Davutoğlu’nun ’muhatapları’ benim açıklamasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Davutoğlu'nu ne zaman muhatap alacak?
Davutoğlu'nu ne zaman muhatap alacak?
GİRİŞ 15.09.2014 15:56 GÜNCELLEME 15.09.2014 15:59
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kılıçdaroğlu, “Davutoğlu’nun ‘Ben ülkeyi yönetmeye talibim, karar ve sorumluluk bende’ demesini ve bunu eyleme dönüştürmesini bekliyorum bunu yaptığında muhatabımız olacaktır.” dedi.

Kılıçdaroğlu, "Biz Davutoğlu’nun kukla başbakan olmasını istemeyiz. ‘Ben ülkeyi yönetiyorum, sorumluluk bendedir, ben bağımsız karar alacağım’ diyorsa sorunumuz yoktur. Ben Sayın Davutoğlu’nun adli yıl açılışına gitmemesini eleştirmiştim. Cumhurbaşkanı kırgınlık göstermiş olabilir ama Başbakan’ın gitmesi gerekirdi. Otoriteden bağımsız olarak Davutoğlu’nun ‘Ben ülkeyi yönetmeye talibim, karar ve sorumluluk bende’ demesini ve bunu eyleme dönüştürmesini bekliyorum bunu yaptığında muhatabımız olacaktır." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 10
  • hursit dilaver 9 yıl önce Şikayet Et
    ulkesinin başkan adayına oy verme, sonra da bilgi iste..alın da gaçan mı. milletin dışişleriyle alakası yok ki, aşağıdaki muhim yoruma yorum bile gelmemiş. ne feci. böyle işte. CHP bana bilgi ver diyor. MEVCUT HARİCİYE VEKİLİ, AVRUPA PARLAMENTOSUNA SEÇİLİRKEN SEÇTİRMEMEK İÇİN CHP AZ MI TAKLA ATI. hatta bu işe turkeşin oğlunu da alet etti oy kullandırtmadı. CHP temsilcisi mebus kadına , niye turk adaya oy vermedin denildiğinde de, OYUMUN HESABINI SİZE Mİ SORACAĞIM DEMESİN Mİ..imdiii, CHP kafası bu olduğuna göre bizim başbakan ya da hariciye vekili CHPlilere ve kemal beye ne bilgisi verecek. kendi mebusuna turk başkan seçiminde oy kullandırmayan adam şimdi ne yuzle bilgi istiyor. galiba aşağıdaki yorumumda bunun cevabı var. yoksa ulkeydi, hariciyeydi, mossaddı, IM5 di, alaman enteljiyasıydı,yahudi bilmemnesiydi, bunlara bir şey ifade etmiyor demek. insan paralele takılmasın,bunlarda alışkanlık mı yaptı ne..yoksa İŞİD falan bunlara ne. bunların derdi TAYYİP BEY.
    Cevapla
  • hursit dilaver 9 yıl önce Şikayet Et
    2.bir paralel mi olma ister bu zat... Suriyeli esedle, mısırlı sisi ile,sabık ıraklı maliki ile beraber fotoğraf verdiğinde, bu zat diyecek ki. tamam işte. başbakan bizden. bir de suriyeye saldırı olursa bizim başbakan, elde afiş ŞAMIMA DOKUNMA deyu canlı kalkanlık yapar mı CHPlilerle.. işte bu da ballı kaymak bu zat için. o zaman ruştunu ispat etti deyu, başbakan önünde saygı ile eğilir zaar.. bu zat bir laf etti. dışışleri beni bilgilendirsin diye.. ne demek bu. dışışlerinin bilgileri esede, sisisye, malikiye gider mi, ya da Barzani ve PKK ile PYD ye..ya diyarbekir şehreminine..ne edelim, sabah sabah muzurluk edelim dedik. kızmayın ey CHPliler.
    Cevapla
  • fahri aydın 9 yıl önce Şikayet Et
    aman . hatrı kalır gölge etmede ....
    Cevapla
  • fahrettin elma 9 yıl önce Şikayet Et
    BEN ADAMA BAKARIM ADAM MI? ONDANSONRA LAFA BAKARIM . tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış
    Cevapla
  • Çetin Ceviz 9 yıl önce Şikayet Et
    asıl soru şu: :)). seni kim muhatap alıyor? a) Davutoğlu b) T. Erdoğan c) Türk milleti d) chp seçmeni e) k.oğlunun hanımı f) hiçbiri. sizce hangisi. bence son şık. :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı