Demirtaş'ı çok terletecek takip!

Demirtaş’ın “provokatör” dediği kişileri, HDP’nin Twitter’da takip ettiği ortaya çıktı.

Demirtaş'ı çok terletecek takip!
Demirtaş'ı çok terletecek takip!
GİRİŞ 10.10.2014 10:55 GÜNCELLEME 10.10.2014 16:10
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'da basının karşısına çıkan Selahattin Demirtaş, 30kişinin can verdiği, okulların yakıldığı, marketlerin yağmalandığı olaylara provokatörlerin neden olduğunu açıkladı.

Demirtaş'ın "provokatör" dediği kişilerin ise HDP'nin Twitter hesabında 'Takip Edilenler' listesinde yer aldığı ortaya çıktı. YDG_HKomuta adlı hesapta, "Asayiş güçlerimiz önceliğini misilleme ve pusulama eylemlerine vermelidir. Bu yönden mücadeleye devam edeceğiz" diye çağrı yaptı. Aynı hesaptan, vatandaşlardan silah bağışı bile talep edildi.

O PROVOKATÖRLER HDP'NİN TAKİBİNDE

Dün geceden beri Ulaştırma Bakanlığı'nın girişimi ile bir çok hesabı "buzlanan" YDG-H'nın hesabı Demirtaş'ın Eş Genel Başkanlığını yaptığı HDP'nin resmi hesapları tarafından da takip ediliyor.

SİLAH LAZIM TWİTİ
 
Demirtaş'ın provokatör dediği kişiler ise PKK'nın sözde gençlik yapılanması YDG-H ismiyle hareket eden örgüt. YDG-H, twitter hesaplarında yaptığı çağrılar ile olayları adeta organize ediyor. Halktan silah toplama çağrılarının bile yapıldığı hesaptan, Hüda Par üyelerinin görüldükleri yerde öldürüleceği de duyuruluyor. (Vatan)

ETİKETLER


 

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 21
  • yusuf KaRa 9 yıl önce Şikayet Et
    Bilirkisi.... osman öztürk dogru tespit yapmissin. roth diyarbakira geldi mesaji verdi olaylar cikti. bu kadinin tcye girisi yasaklanmali!!!
    Cevapla
  • idris bitlisli 9 yıl önce Şikayet Et
    haince provakatörlük yapanları devlet cezalandırmalı. önce kaos olsun diye hainleri sokağa çağır, tutmayınca da işin içinden sıyrılmak için olaya provakatörlerin sızdığı şeklinde açıklama yaparak kurtulacağını zannet... millet hainlerin ceza aldığını görmeli.
    Cevapla
  • Abdullah Öz 9 yıl önce Şikayet Et
    Stalin,Pol Pot,Ho Chi Min,Esed,Hitler,İsrail-ABD Neocon İtler.... Elinde biraz güç olsa,önce itirazı olan kürtler keser..Bu durumda Bölge kürtleri iŞİD'i mumla ararlar... Bölge vatandaşlarımız özellikle Kamboçyalı Pol Pot ve Vietnamlı Ho Chi Min'in hikayesini okumalılar...
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Amerika, İngiltere ve Almanya, PKK'nın içinde çok büyük oranda söz sahibidir! İsrail, Fransa, Belçika ve Hollanda gibi ülkelerin de etkisi vardır! Bütün bu aktörlerin PKK içinde operasyon yapmaya gücü vardır! Yapı budur! . Demirtaş, ALMANYA'nın emri ile Doğu'da köy köy, kasaba kasaba gezerek "BARIŞ SADECE ÖCALAN'LA OLMAZ!" diye anlattı! Beklediği desteği bulamayınca perde önünde Öcalan'la, perde gerisinde ise Almanya ile çalıştı! 6 Ekim: Alman Yeşiller Partisi Milletvekilli ve Parlamento Başkan Yardımcısı Claudia Roth, Kobane- Suruç sınırında birçok ziyaret gerçekleştirdi. Roth, "Kürtler üç yıldır toprakları için direniyor" dedi. Roth'un yanında HDP ve DTK temsilcileri vardı. 7 Ekim: Selahattin Demirtaş, eylem çağrısı yaptı ve "Kobani için sokaklara çıkın" dedi. 8 Ekim: 60 ilde olaylar yaşandı. İlk gün 24 kişi hayatını kaybetti, 100 kişi yaralandı...
    Cevapla
  • ali celik 9 yıl önce Şikayet Et
    Hdp hesabını vermeli. Olaylarda ölenlerin ve zararların hesabı hdp den istenmeli.Mahkeme bunları hesabını sorsun.Hem devletin meclisinde vekillik yapacaksın hemde isyana teşvik edeceksin.Hesabı mahkemede sorulmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...