'Paralel' açıklaması: Sürprizlere hazır olun!

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, paralel yapıya yönelik açıklamalarda bulundu.

'Paralel' açıklaması: Sürprizlere hazır olun!
'Paralel' açıklaması: Sürprizlere hazır olun!
GİRİŞ 17.12.2014 17:13 GÜNCELLEME 17.12.2014 17:20
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Tayyar, konuk olduğu TGRT Haber’de gündeme ilişkin soruları cevapladı.

TURPUN BÜYÜĞÜ HEYBEDE

14 Aralık operasyonuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Tayyar, bu operasyonun o kadar büyütülmemesi gerektiğini belirterek, ’paralel yapıyı’ tümden deşifre edecek daha büyük operasyonların olacağını söyledi. Sürprizlere hazır olunmasını isteyen Tayyar, "Turpun büyüğü heybede" diye konuştu.

İTİRAFÇININ VERDİĞİ BİLGİLER ÇOK ÖNEMLİ

Tayyar, bu büyük operasyonların fitilini ateşleyecek kişinin de ‘paralel yapı’ içinden üst düzey bir itirafçı olduğunu belirterek, “İtirafçı önemli bir isim, cezaevinde değil, emniyetle ilgili gelişmeler içinde yer alan bir isim. Verdiği bilgiler çok önemli” ifadesini kullandı.

İTİRAFÇI HÜSEYİN GÜLERCE DEĞİL

İtirafçının Hüseyin Gülerce olmadığını vurgulayan Tayyar, “Hala ’paralel yapının’ içinde ve çok önemli katkılar sunuyor. Daha çıkacak çok şeyler var, göreceksiniz yeni sürprizlere hazırlıklı olun” diye konuştu.

“KILIÇDAROĞLU İLE İLGİLİ GİZLİ KAYIT OLABİLİR”

Tayyar, 14 Aralık operasyonunun ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun takındığı tavrı da eleştirdi. Ana muhalefet liderinin paralel yapının yanında yer almasının altında gizli kayıtlar olabileceğini iddia eden Tayyar, şunları kaydetti:

“Bu kadar desteğin başka bir izahı olamaz. Cemaat mensupları bile Kılıçdaroğlu’nun kendilerini bu kadar savunmasından dolayı şaşkın. Bu aşkın bir sebebi olmalı.”

“FUAT AVNİ TEK KİŞİ DEĞİL”

Tayyar, internet fenomeni Fuat Avni’nin kim olduğuna ilişkin ise, “Fuat Avni, paralel yapının operasyon karargahı yurtdışından kontrol ediliyor. Birden fazla kişi tarafından kontrol ediliyor. Tek bir kişiden söz etmek mümkün değil” iddiasında bulundu.

(İHA)

YORUMLAR 8
  • buse 9 yıl önce Şikayet Et
    Tayyarı her gordugumde ergenokonla ilgili yazdigi kitaplari hatirlarim. Hani simdi kol kola olduklariyla
    Cevapla
  • GAKKOŞ 9 yıl önce Şikayet Et
    Dün Ergenekon için aynı şeyleri söylüyordunuz ve bizlerde inandık. ancak gelinen nokta vahim. "SAFMIŞIZ YANILMIŞIZ" diyorsunuz. Yarında aynı şeyleri söylemeyeceğiniz ne malum.
    Cevapla
  • Zühtü Hilmi Velimeşe 9 yıl önce Şikayet Et
    yüsek ihtimal çokgizemli sırlarına ulaşıp şantaja boyun eğmiş bir görüntüsü var chp liderinin eğer böyleyse bu yapıyla sadece iktidar değil tüm siyasi partiler topyekün mücadele etmelidir
    Cevapla
  • akGençlik 9 yıl önce Şikayet Et
    şamil tayyar ergenekonu deşmiş bir gazetecidir sen nasıl dersin rüzgar nerden eserse oraya savrulur diye , araştırmanı içi dolu yap sonra fikir sunmaya çalış.
    Cevapla
  • makif 9 yıl önce Şikayet Et
    he gardaşım ayşe gardaşım doğru söylemiş deşdide noldu düne kadar bağırıyoduz ergenekon balyoz diye şimdi tutuklu bir allahın kulu kalmadı aynen öyle bu şamil-i tayyar nerden eserse oraya süreklenipduru yazık garibim
    Cevapla
  • ayşe 9 yıl önce Şikayet Et
    bu kavgada cemaat galip gelseydi kimin safında olurdun acaba.seçimler yakın istikamet son gaz...
    Cevapla
  • mardin 9 yıl önce Şikayet Et
    eğer tam tersi olsaydı benin istikametim yine devlet tarfı olurdu eğer başka bir hükümet olsa bile benim için fark etmez bunlar cemaatmi holding mi mafyamı hepside onlarda var
    Cevapla
  • CEVAPCI 9 yıl önce Şikayet Et
    ADAMA sormuşlar KARŞINDAKİNİ NASIL BİLİRSİN? cevap: KENDİM GİBİ BİLİRİM;bu sana ne anlatıyor ACABA? kim son gaz yapardı acaba senmi? kılçık atma kardeşim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...
CHP'nin depremzedeler üzerinden çirkin algı operasyonuna 13 maddede cevap