Demirtaş HDP'nin son oy oranını açıkladı

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş "Anketlere göre şu anda bile 9,5 dolayında oyumuz var" dedi.

Demirtaş HDP'nin son oy oranını açıkladı
Demirtaş HDP'nin son oy oranını açıkladı
GİRİŞ 14.01.2015 09:06 GÜNCELLEME 14.01.2015 09:19
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Habertürk TV'de Türkiye'nin Nabzı programında Didem Arslan Yılmaz'ın sorularını yanıtladı. 2015 seçimlerine parti olarak gireceklerine ifade eden Demirtaş, partisinin oy oranına ilişkin rakamları da kamuoyu ile paylaştı.

"9,5 DOLAYINDA OYUMUZ VAR"

HDP'ye oy veren seçmenin "Ellerim kırılsaydı da vermeseydim" dediğine dikkat çeken Demirtaş "Anketlere göre şu anda bile 9,5 dolayında oyumuz var. Ki hiç bir çalışma yapmış değiliz henüz. Bütün il ve ilçe teşkilatlarımızla çalışmaya başlayacağız seçimler için. Türkiye aslında HDP ile yeni yeni tanışacak. Anketlerde çıkan çarpıcı bir detay da paylaşmak istiyorum. Seçmenler arasında oy verdiği partiden en memnun seçmen HDP seçmeni" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 4
  • hatca 9 yıl önce Şikayet Et
    umarım türkiyenin partisi olmayı başarırsınız.
    Cevapla
  • arif gören 9 yıl önce Şikayet Et
    Aferin. Bu kafayla giderlerse barajın altında kalacaklar. Ondan sonra da ülkeyi karıştırmak için çoluk çocuğu sokağa dökecekler.
    Cevapla
  • dadaş 9 yıl önce Şikayet Et
    demirtaş sen öyle san parti olarak gireceksinz seçime ozaman görecez milletin kanını emdiniz be milllet ocaklarını yaktınız utanmdan konuşabliyorsunuz seçime keleşlerle girersinz artık senin çocugun dagdamı hangi partilinin milletvekilnin hangi çocukları dagda kürt kardeşim uyandı sen parti olarak gir bak ozaman görcen barajı vesallam
    Cevapla
  • cevahir 9 yıl önce Şikayet Et
    SEN rüya görüyorsun! hele hele vatandaş güvenle sandığa gidebilse,% de 5 in altında olduğunuzu görürsünüz!terör ile baskı ile halkı sindiremezsiniz! gün gelir basınç düdüklüyü patlatır! hiç bir anne ve baba evladını teröre kurban vermek te istemez! israil in be abd nin kışkırtmasına ve tahriklerine kapılanların sonunu görmüyor musunuz? kullandıktan sonra attıkları(öldürdükleri) onca insan size ders olmuyor mu ? bundan hiç mi hiç şüpheniz olmasın!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yüksek İstişare Kurulu toplantısında "anayasa" ele alındı
Şanlıurfa'da inanılmaz olay! Bir şehre yetecek elektriği kaçak kullanırken yakalandılar