Demirtaş'ın masasındaki 2 sürpriz isim

HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın, Doğan ve Gülen medyasının gazetecileri ile buluştuğu ortaya çıktı.

Demirtaş'ın masasındaki 2 sürpriz isim
Demirtaş'ın masasındaki 2 sürpriz isim
GİRİŞ 25.01.2015 14:00 GÜNCELLEME 25.01.2015 14:00
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İstanbul Borsa Lokantası'nda 18 Aralık günü geç saatlere kadar süren yemekte Hürriyet'ten Sedat Ergin ve Ahmet Hakan, Hürriyet'in İngilizce gazetesinden Nuray Mert, Gülen örgütünün yayın organı Bugün'den Nazlı Ilıcak ile Oral Çalışlar vardı.

Ayrıca Aslı Aydıntaşbaş, Fatih Çekirge ve Kadri Gürsel'in de yemekte bulunduğu iddia edildi. Bu ilginç buluşmanın ardından dün ise Selahattin Demirtaş'ın genel seçimlerde Kadıköy'ün bulunduğu İstanbul 1. Bölge'den aday olacağı açıklandı.

YORUMLAR 12
  • güçlü türkiye 9 yıl önce Şikayet Et
    Zavallılar R.TAYYİP ERDOĞAN ve ekibini 2023 kadar DEVAM HA HATIRLATIRIM,Bu tarihten sonra BAŞKANLIK SİSTEMİne devam,yuh size 93 senede yapılmayan hizmeti gördü bu millet,daha neyin hesabını yapıyorsunuz,HA akıl babanız ABD israil,kahpe inglizlere de size yardımları için selam söyleyin.
    Cevapla
  • cafer 9 yıl önce Şikayet Et
    Birbirlerine olan ihanetin belgesi.bir zamanlar seyran tepe gibi tarafli dizi yapip kamuoyu olusturan ve nifak tohumlari eken bir görüsün ufku ne kadardir merak ediyorum. Allah yar ve yardimcimiz olsun.
    Cevapla
  • hemo KÜRDO 9 yıl önce Şikayet Et
    YAU SELAHTTIN DEMIRTAS CARPILMASINMI EVLIYA KIRAL ICIN YORUM YAPTI!!!
    Cevapla
  • mete 9 yıl önce Şikayet Et
    siz öcalanla buluşuyrsun zya
    Cevapla
  • ferit 9 yıl önce Şikayet Et
    Öcalanla buluşan kendileri. Ancak o kadar yüzsüzsünüzki HDP yi destekleyeceğinizi redetmiyorsunuz bile. Ama işinize gelince pkk ya sayar işinize gelince siyasi uzantılarına destek verirsiniz.
    Cevapla
  • Selahaddini Eyübi 9 yıl önce Şikayet Et
    TC ve Ortadugunun kurtulusu yine Kürdlerin eli ile olacak insaallah...Cünkü Saltanat icin kardesini satma gelenegine sahip degil kürdler...Birde ulus devlet sistemini osmanlidan sonra kabul etseydiler simdiki TC gibi bir Kürdistan yüzyildir zaten olacakti...
    Cevapla
  • Tahir 9 yıl önce Şikayet Et
    Kursaydın bu gün Suriyeden beter olurdun. Gördük Osmanlı da ayrımcılık ve bozgunculuk yapanların sonunu. Kimini İsrail, kimini esed, kimini saddam mahfetti. Siz Türkiyede bu yaptıklarınızı başka bir ülkede yapsaydınız (avrupa dahil) çoktan yok olmuştunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...