Başbakan ilk mitingi o ilde yapacak

Başbakan Ahmet Davutoğlu, seçim startını, 15 Nisan’da Ankara’da yapılacak aday tanıtım toplantısıyla birlikte verecek.

Başbakan ilk mitingi o ilde yapacak
Başbakan ilk mitingi o ilde yapacak
GİRİŞ 08.03.2015 05:06 GÜNCELLEME 08.03.2015 11:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Seçim meydanlarına Hakkari’den ineceğini kamuoyuna açıklayan Başbakan Davutoğlu’nun 55 ile gitmesi planlandı.

Göreve geldiği günden itibaren partinin kongreleri nedeniyle bazı büyük ilçeler de dahil olmak üzere illeri gezen Başbakan Ahmet Davutoğlu, milletvekili adaylarının belirlenmesinin ardından seçim meydanlarında hızlı bir miting programına başlayacak. 7 Nisan’da milletvekili aday listelerinin Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) teslim edilmesine kadar olan süreçte de hafta sonu programlarıyla illeri dolaşmayı sürdürecek olan Başbakan Davutoğlu, 1-7 Nisan arasında tamamen listelere son şeklini verecek üst komisyon çalışmaları nedeniyle kampa girecek.

BİR GÜNDE ÜÇ AYRI İLDE MİTİNG

YSK’ya teslim edilen listelerin kesinleşmesiyle birlikte de seçim startını 15 Nisan’da, görkemli bir aday tanıtım töreniyle birlikte verecek. İlk mitingini de, Hakkari’de yapacak. 

STK'LARLA TOPLANTILAR YAPILACAK

Davutoğlu’nun, yaklaşık iki ay sürecek kampanya boyunca 55 ilde miting yapması öngörülürken, seçim sürecinde bu illerin sayılarının artırılması söz konusu olabilecek. Her gün iki ilde miting yapması planlanan Davutoğlu’nun, bu nedenle bazı günler üç ile gidebileceği belirtildi. Davutoğlu, mitinglerin yanı sıra, sivil toplum örgütleri ve toplumsal projelere ilişkin toplantılara da katılarak seçim çalışmalarını yoğunlaştıracak.

Bugün Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Mardin’de program yapan Başbakan Davutoğlu’nun, 21 Mart Nevruz gününde de Ankara’da partinin gençlik kollarının düzenleyeceği geniş bir organizasyonda, özellikle çözüm sürecine ilişkin önemli mesajlar içeren bir konuşma yapması bekleniyor. 

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 3
  • özgürdeniz 9 yıl önce Şikayet Et
    umarım ilk mitinginde artık bu paralel argümanlarından vazgecer. sabah paralel akşam paralel, artık içimiz kıyıldı ... Türkiye'de artık gerçek gündemler istiyoruz. Gerçekçi gündemler!
    Cevapla
  • ........ 9 yıl önce Şikayet Et
    Sizin gayretiniz taktire sayandir sayin basbakanimiz..cumhuru ve basini ve arkadasiniz kiymeliniz demircinin kahraman oglunuda unutmayalim..tebrikler..
    Cevapla
  • kürt nihat 9 yıl önce Şikayet Et
    Yürü be basbakanim ümmeti muhammed (a.s.m.) arkanda
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlandı
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma