Bülent Arınç: Askerlik 1000 Euro'ya düşüyor

Bursa'da partilileriyle bir araya gelen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, israf konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Bülent Arınç: Askerlik 1000 Euro'ya düşüyor
Bülent Arınç: Askerlik 1000 Euro'ya düşüyor
GİRİŞ 17.04.2015 07:55 GÜNCELLEME 17.04.2015 07:59
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

7 Haziran seçimlerinde Avrupa’daki hedeflerinin 1 milyon kişiyi sandığa götürmek olduğunu söyleyen Arınç, "Biz sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da kullanılan oyların da yüzde 60’ını alıyoruz. Diğer bir önemli konu da bu oylar sayesinde birçok parti seçim barajını geçemeyecektir. Avrupa’da işsizlik oranı çok yüksek, işsiz olan Türklerin sayısı yüzde 45’lerde. Şuanda gençlerden askerlik için alınan 6 bin Euro’yu seçimlerden sonra bin Euro’ya düşüreceğiz" dedi.

3 AYDA ÜLKE BATAR
Diğer partilerin devlet idaresini bilmediğini belirten Bülent Arınç, diğer partilere devlet idaresi verilmesi halinde onların 3 ayda ülkeyi batıracağını iddia edip, "Son yapılan ankete göre CHP’nin oy oranın yüzde 25, MHP’nin ise 15 civarında. Kırgınlıklar, dargınlıklar küskünlüğü atacağız. Partimize sıkı sıkı yapışacağız. Önümüzdeki seçim için daha çok oy, daha çok çalışma ilkesini göstereceğiz" diye konuştu.

YORUMLAR 27
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben 1.250€ ödedim ama gerisini biriktirip yatiramadim simdi 250€ slacagimmi 3bin € yatiracakmiyim mecbur
    Cevapla
  • Bülent 8 yıl önce Şikayet Et
    önceleri 3000 mark kazananlar 250 mark kira öderdi bizler 1500 euro kazanip 700 euro kira ödüyoruz nasil 6000 euro biriktirelim ben 5 senedir türkiyeye gidemiyorum parasizliktan 3 senedir de Yas sinirini astim ve kacak durumundayim
    Cevapla
  • doğankut 9 yıl önce Şikayet Et
    Hükümeti bağlayan bütün açıklamaların Başbakan tarafından yapılmasının zorunlu ve doğru olduğunu düşünüyorum. Çünkü, farklı makamlarca yapılan açıklamaların sonuçlarını düzeltmek zor oluyor ve Başbakan zor durumda kalıyor. Başbakan dışında açıklama yapanların itinalı olması gerekmektedir.
    Cevapla
  • vatandaş 9 yıl önce Şikayet Et
    bende 18 ay askerlik yaptım bizim gibilerin günahı neydi o zaman fazladan yaptığımız 6 ay askerliğe bedel biçip farkınıda bize ödeyin yanlışmıyım :))
    Cevapla
  • n.k 9 yıl önce Şikayet Et
    odeme guclugu cekiyoruz.. 5 sene sonra odemem lazim.. 6000 cok buyuk para burda.. 1000 euro bizim icin cok iyi olur.. insallah bu unutulmaz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler