Vural: Veysel Eroğlu havasını alır

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, aynı bölgeden aday olan Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun şansı olmadığını savundu.

Vural: Veysel Eroğlu havasını alır
Vural: Veysel Eroğlu havasını alır
GİRİŞ 17.04.2015 15:54 GÜNCELLEME 17.04.2015 15:54
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili ve Grup Başkanvekili Oktay Vural, yeniden aday olduğu İzmir’de seçim çalışmalarına start verdi. Çalışmalarında ailesinin de kendisine destek verdiği Vural’ın aday olduktan sonraki ilk basın toplantısında 25 yaşındaki oğlu Oğuz Vural ile küçük oğlu Yavuz Vural da yer aldı. Seçim çalışmaları kapsamında sosyal medyanın yeni fenomeni periscope’u kullanacağını ifade eden Vural’ı, ilk toplantısında oğlu Oğuz da babasını görüntüleyerek an be an basın toplantısını canlı yayın olarak sosyal medyada yayınladı.

Partisi tarafından tekrar İzmir 1’inci bölge 1’inci sıra milletvekili olarak gösterilen Oktay Vural, aynı bölgeden Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun şansı olmadığını savundu.

“İZMİRLİLER EROĞLU’NUN HAVASINI ALIR”

Vural, bir gazetecinin ‘AK Parti İzmir Adayı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile nasıl bir seçim yarışı geçireceksiniz’ sorusuna şöyle yanıt verdi: “Valla havasını alır onun İzmirliler. Binali’yi yapmışlardı 3-0 atmıştık. Ali kalmıştı. 35 sarışın projesi demişlerdi önce. Zannediyorlar ki İzmir bir eli yağda bir eli balda. Sonra 35 projeye döndü. Giderek İzmirlilerden kopmaya devam ediyorlar. Sayın Eroğlu, İzmir’e bundan önce ne verdi ki? 35 proje ile yola çıktılar ama esamesi kalmadı. Ak Parti’nin İzmir’e ve ülkeye vereceği bir şey kalmamıştır. Bizim listemiz İzmir kokuyor.”

YORUMLAR 21
  • Ökkeş 9 yıl önce Şikayet Et
    İdda ediyorum senden çok alır.
    Cevapla
  • fatma 9 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ordan!, ne hayrın var memlekete..
    Cevapla
  • fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    hava almak zihni açar. keşke seninde beynin hava alsa sayın vural :))
    Cevapla
  • Ali Yusufelili 9 yıl önce Şikayet Et
    benim babam da aylık 14 bin alsa benim yüzüm de güler....
    Cevapla
  • akinci64 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunun gibileri hala Meclise sokmak icin aday yapiyorlar bunun kendine yokki hayri Millete olsun madem o kadar kendine güveniyordun neden Memleketin Siirtten aday olmadin eyer Siirtten aday olsaydin sadece kendi oyun cikardi.ama Insallah Izmirli hemserilerim sana dersini sandikta verir insallah...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
36 bin sağlık personeli alınacak!
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!