CHP'de 3 'muhbir' disipline sevk edildi

CHP İzmir milletvekili adayı Atilla Sertel'i YSK'ya şikayet eden İzmir il örgütünde görevli 3 CHP'li için ''Disipline sevk'' kararı alındı.

CHP'de 3 'muhbir' disipline sevk edildi
CHP'de 3 'muhbir' disipline sevk edildi
GİRİŞ 20.04.2015 23:03 GÜNCELLEME 20.04.2015 23:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

CHP Merkez Yönetim Kurulu  4,5 saat süren bir toplantı yaptı. Toplantı sonucu, CHP İzmir milletvekili adayı Atilla Sertel’in adaylığının düşürülmesi için YSK nezdinde itiraz eden 3 CHP’linin, kesin ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na sevkedildiği öğrenildi.
 
Toplantıda bu itirazın kabul edilemez olduğu ve partililik ahlakıyla bağdaşmadığı vurgulanırken, Sertel’in Basın İlan Kurumundaki görevinden ayrılmamış olmasının bir ihmal olarak değerlendirileceği, ancak ön seçimden çıkan bir partilinin şikayet edilmesinin de doğru olmadığı tespiti yapıldı.

YORUMLAR 3
  • dadaş 9 yıl önce Şikayet Et
    seçimden sonra senden gidecen bay noter bey bu millet sana asla oy vermez asla inanmaz vatan sefer olan sana oymu verir ımfye bizi muhtaç et 4 ayda türkiyeyi batır sskdan belli hesap uzmanı oldugun belli rahşan affı seni kurtardı bay kemal efendi millet yemiyor bu bayat numaraları kaynak göster benim adım kılıcdaroğlu izmir eskişehir belediyeleri chpnin niye 600 tl maaş vermedin partiden atmak çözüm degilki 7 hazıranda chpnin başında asla seni oturtmazlar vesallam
    Cevapla
  • NURİ 9 yıl önce Şikayet Et
    Sen kanuna göre aday tespit edeme,şikayet edeni disipline ver. Ben yaptım oldu kafası..Mazallah vatanı yönetmeye kalkarsanız vay bu memleketin haline...
    Cevapla
  • ferhat s 9 yıl önce Şikayet Et
    o 3 kisi en azindan dürüstmüs. asil yüksek disiplin kuruluna sizleri göndermek gerek "dürüst olmadiginiz icin".
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler