STK’lardan AK Parti’ye tam destek

AK Parti Mersin Milletvekili adayları, kentte faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri ile bir araya geldi.

STK’lardan AK Parti’ye tam destek
STK’lardan AK Parti’ye tam destek
GİRİŞ 02.05.2015 15:17 GÜNCELLEME 02.05.2015 15:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türkiye’deki istikrarın devamından yana olduklarını belirten STK’lar, Türkiye’nin geleceği için AK Parti iktidarının devam etmesi gerektiğini ifade ettiler.

Suphi Öner Öğretmenevi’nde düzenlenen toplantıda Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile bir araya gelen AK Parti Mersin Milletvekili adayları, kentin sorunlarıyla ilgili STK’ların görüş ve önerilerini aldı. Toplantıya; AK Parti Mersin Milletvekili adayları M. Muhammed Gültak, Yılmaz Tezcan, Muhsin Kızılkaya, İbrahim Gül, M. Emin Kaplan ve Abdullah Kuz katıldı.

GÜLTAK: “STK’LARIN GÖRÜŞLERİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

Türkiye’deki huzur, barış ve istikrar ortamının devamı için STK’lardan destek isteyen AK Parti Mersin Milletvekili adayı M. Muhammed Gültak, “Türkiye, AK Parti hükümetleri döneminde adeta çağ atladı. Birçok yenilik ve yatırım yaptık. Türkiye’yi daha özgür ve yaşanılabilir bir ülke haline dönüştürdük. Bu huzur ve istikrar ortamının devamı için mutlaka ama mutlaka AK Parti iktidarı devam etmelidir. Türkiye’deki değişimi ve dönüşümü en iyi STK’lar bilir. Bu yüzden STK’ların görüş ve önerileri bizler için çok önemlidir. Seçimden sonra da bir kez daha STK’larla bir araya gelip kentin sorunlarının çözümü adına öneriler alacağız” diye konuştu.

TEZCAN: “MERSİN İÇİN ZORA TALİP OLDUM”

Toplantıda STK temsilcilerinin sorularını yanıtlayan AK Parti Mersin Miletvekili adayı Yılmaz Tezcan da, Mersin’in sorunlarına değinerek kentteki işsizlik problemine dikkat çekti. Mersin’in sahipsiz bir kent konumunda bulunduğunu ve kentte yaşayan insanlarda aidiyet duygusunun yerleşmediğini kaydeden Tezcan, yıllarca hekim olarak Mersinlilere şifa dağıttığını şimdi ise kentin vekili olarak Mersin’in sorunlarını çözmek için yola çıktığını söyledi. Mersin’e hizmet aşkıyla zora talip olduğunu ifade eden Tezcan, STK’ların Mersin’de İlahiyat Fakültesi isteğiyle ilgili de işin takipçisi olacağının altı çizdi.

KIZILKAYA: “TÜRKİYE AK PARTİ İLE ÖZGÜRLEŞTİ”

AK Parti Milletvekili adayı Muhsin Kızılkaya ise, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye için bir kader seçimi olduğunu vurgulayarak, AK Parti’nin 12 yıl boyunca memleketin önüne çekilmiş setleri yıktığını söyledi. AK Parti’nin Türkiye’de sağladığı huzur ve barış ortamının devam etmesi gerektiğinin altını çizen Kızılkaya, barış, huzur ve istikrar ortamının da başkanlık sistemiyle taçlandırılması gerektiğini ifade ederek, “Türkiye’nin köhnemiş katı merkeziyetçi sistemden kurtulması lazım. Allah’a şükürler olsun ki AK Parti ile birlikte Türkiye her açıdan çok güçlü bir konuma geldi. Eskiden bir anayasa kitapçığıyla ülke ekonomisi yerle bir oluyordu. Ama AK Parti ile birlikte değil anayasa kitapçığı ansiklopedi fırlatsanız bir şey olmaz” şeklinde konuştu.Toplantıya katılan diğer milletvekili adayları da kendilerini tanıtıp, Mersin’in sorunlarının takipçisi olacaklarını belirttiler. Toplantıya katılan STK’ların temsilcileri de Türkiye’deki huzur, barış ve güven ortamının devamı için AK Parti iktidarının devamından yana olduklarının altını çizdiler.

YORUMLAR 3
  • muratlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Yolunuz acık olsun oylar ak partıyye umud ıcın yarınlar icin ak parti
    Cevapla
  • komik 8 yıl önce Şikayet Et
    Kızılkaya sen hangi dünyada yazıyorsun...
    Cevapla
  • nusrettin dyn mardin 8 yıl önce Şikayet Et
    haydi mersin akp büluşalim hedef 2023 süperdevlet gelsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti