MHP'lilerden Meral Akşener'e ilginç hediye

Üsküdar'da toplanan yaklaşık 100 kişilik MHP’li grup, Meral Akşener’e destek vermek için Beylerbeyi’ndeki evine kadar yürüdü

MHP'lilerden Meral Akşener'e ilginç hediye
MHP'lilerden Meral Akşener'e ilginç hediye
GİRİŞ 16.05.2015 10:12 GÜNCELLEME 16.05.2015 10:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde bulunan MHP Üsküdar İlçe Başkanlığı Küplüce Mahalle Teşkilatı önünde toplanan yaklaşık 100 kişilik grup, Meral Akşener’e destek vermek için yürüyüşe geçti.

Grup, bu sırada, "Bazı kadınların pembe olsa da kimliği, adamım diye gezen bazı erkek müsvettelerinden daha mavidir yüreği - Meral Akşener onurumuzdur" yazılı pankart açtı. Dev boyutta 3 hilalli MHP bayrakları da açan grubun önünde yer alan kadınlar dikkat çekti.
 
SLOGAN ATTILAR, TEKBİR GETİRDİLER
 
Grup, "Şeref, namus, haysiyet / Milliyetçi hareket", "Meral Akşener sen bizim her şeyimizsin", "Meral abla sen bizim her şeyimizsin", "Komşuların seninle gurur duyuyor", "Anamız bacımız Meral ablamız", "Ülkücü hareket engellenemez", "Üsküdar seninle gurur duyuyor", "Latif şaşırma / Sabrımızı taşırma" ve "Vur de vuralım, öl de ölelim" şeklinde sloganlar atıp, tekbir getirerek, Meral Akşener’in Beylerbeyi Bayırı Sokağı’ndaki evinin önüne kadar yürüdü.
 
EVİNDEN ÇIKIP GRUBU KARŞILADI


Evinden çıkan Akşener’e "kırbaç" hediye edildi. Eline aldığı kırbacı havaya kaldıran Akşener, "Cari hukuk işlemediği takdirde, şeri hukuk devreye girecektir. Onun şartları da biliyorsunuz, ayet açık. 80 değnektir. Başkan bana 80 değneğin birincisini bir örnek olarak getirmiş, teşekkür ederim" dedi.

YORUMLAR 3
  • nazım 8 yıl önce Şikayet Et
    Meralinde hoşuna gitmiş galiba,gündemde kalmak....
    Cevapla
  • kamanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    işi abarttılar bence.
    Cevapla
  • erol 8 yıl önce Şikayet Et
    atılan iftirayı kınıyorımmmm mhpli olmasamdaaaa
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe
Pistte korku dolu anlar! Dev uçak az kalsın çakılıyordu