AK Parti'nin Samsun'daki itirazı kabul edilmedi

AK Parti Samsun İl Başkanı Göksel: "Yaptığımız itirazı 4 ilçe seçim kurulu kabul etmedi, itirazımızı bir üst noktaya taşıyacağız"

AK Parti'nin Samsun'daki itirazı kabul edilmedi
AK Parti'nin Samsun'daki itirazı kabul edilmedi
GİRİŞ 10.06.2015 18:10 GÜNCELLEME 10.06.2015 18:10

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, geçersiz oyların yeniden sayılması için yaptıkları itirazı Bafra, Alaçam, Havza ve Ladik ilçe seçim kurullarının kabul etmediğini, itirazlarını İl Seçim Kuruluna taşıyacaklarını bildirdi.

Göksel, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, halkın iradesine saygılı olduklarını vurguladı.

17 BİN GEÇERSİZ OY GEÇERSİZ

Halkın iradesinin sandığa tam olarak yansımasını istediklerini belirten Göksel, "Samsun'da 17 bin civarında Türkiye ortalamasından yüksek bir geçersiz oy var. Halkın iradesinin tam olarak sandığa yansımasını istiyoruz. Bu oylar niye geçersiz sayıldı, bunlar belirtilmemiş. Yoksa diğer partilerin oyunda kesinlikle gözümüz yok. Zaten sandıkların tamamını değil sadece geçersiz oyların sayılmasını istiyoruz" diye konuştu.

"İL SEÇİM KURULUNA BAŞVURACAĞIZ"

Göksel, geçersiz oyların sayılması noktasında 17 ilçede seçim kuruluna itiraz ettiklerini vurgulayarak, "Bafra, Alaçam, Havza ve Ladik'de itirazımız reddedildi. İtirazımızı bir üst noktaya taşıyacağız. Yani bu 4 ilçe için İl Seçim Kuruluna müracaat edeceğiz" ifadesini kullandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler