Baykal'dan Kılıçdaroğlu'na Erdoğan cevabı

Kemal Kılıçdaroğlu, Baykal ve Erdoğan görüşmesiyle ilgili rahatsızlığını bugün verdiği bir demeçte açıklamıştı. Baykal'dan cevap gecikmedi.

Baykal'dan Kılıçdaroğlu'na Erdoğan cevabı
Baykal'dan Kılıçdaroğlu'na Erdoğan cevabı
GİRİŞ 19.06.2015 16:53 GÜNCELLEME 19.06.2015 17:00
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Kılıçdaroğlu, 'Sayın Deniz Baykal’ın o gece bana neden ulaşamadığını ise, ben de anlamadım. Tam tersine o gece saat 24.00’ten sonra da ayaktaydım ve uyumuyordum' demişti.

Deniz Baykal, bu sözlerin üzerine Sözcü gazetesine açıklamalarda bulundu. 

İşte Baykal'ın o açıklamaları:

"Genel Başkan sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu aradığım saat belli. Bunların kayıtları baz istasyonlarında da var. Kendisine ulaşamadım. Bunun üzerine Özel kalem Müdürüyle konuştum. O da ulaşamadığını söyledi. Sonuçta ben kendisiyle konuştum ve görüşmeye ondan sonra gittim.

Sayın Erdoğan’la konuşmamızda tek kelime bile olsa böyle bir şey konuşulmadı. Bana, siyasi geleceğimle ilgili hiçbir konuşma geçmedi. Beni işin içine sokacak hiç bir model önerisi olmadı. Yaptığımız görüşme sırasında sayın Erdoğan’ın bana böyle bir teklif yapmış olabileceğini ya da benim böyle bir teklife muhatap olduğumun kendi partililerimiz tarafından konuşulması, düşünülmesi daha acıdır."
 
KAPSAMLI BİR AÇIKLAMA YAPACAK
 
Baykal, Erdoğan’la yaptığı görüşmeden sonra ortaya atılan ya da kulislerde konuşulan iddialara karşı kapsamlı bir açıklama yapacağını söyledi. Bunun ne zaman olacağı sorusuna ise “her şeyin bir zamanı var” demekle yetindi.

YORUMLAR 31
  • isimail serin 8 yıl önce Şikayet Et
    Turkiye secmenleri öyle bir yabdi ki her seyi arab sacina cevirdi is yapalim derken gercekten hersiyi kör dugume bagladi sayet bu dugum cözulmese eski gunlere döner ve butun kazanimiz heba olur ve cok yazik olur turkiyeye cunki 30 senelik koalisyonlari biliriz memleket yerlerde surunuyordu demeki secmen anlamamis hakin tokatini yemek istiyor bir söz var kendi dusen aglamazmis.
    Cevapla
  • şefik 8 yıl önce Şikayet Et
    Baykal meclis başkanı olucak bence hakketi yaş dolayısıyla
    Cevapla
  • Sinan 8 yıl önce Şikayet Et
    Sn mutlu belki biz orda olayların içinde olmadığımız için rahatça söylüyoruz olayların içinde olan sizlersiniz yakıp yikmasinlar diye oy verilir mi onların elinde fırsat yokken sizi bu kadar korkutmuslar şimdi siz onların eline bir sürü fırsat verdiniz
    Cevapla
  • Murat 8 yıl önce Şikayet Et
    Bitirin şu chp'yi, hakettiler.
    Cevapla
  • Mutlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Ya MHP ile koalisyon kurun yada erken seçime gidin.
    Cevapla
  • Demreli 8 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle Erken Seçime Gidilmelidir. Ak Partiye Oy vermeyenler şu an pişman olmuşlar kafalarına vuruyorlar. Yeni Seçilen Vekillerin Özlük Haklarıymış vay Emekliliği hak etmeliylermiş vatan Sözkonusu ise Gerisi Teferruattır. Yeni Vekillerin Özlük ve Emekliliklerinin keyfi için bu Memleketi Kaosa Kimsenin Sürüklemeye Lüksü Yoktur. Yeni Seçilen Vekiller Tekrar Koysunlar adaylıklarını kazanırlarsa ne ala kazanamazlarsa Nasip desinler bağırlarına taş bassınlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...