MHP suç duyurusunda bulunacak

MHP, "Çözüm süreci"ni başlatanlar hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunuyor.

MHP suç duyurusunda bulunacak
MHP suç duyurusunda bulunacak
GİRİŞ 10.09.2015 13:48 GÜNCELLEME 10.09.2015 14:21
Bu Habere 86 Yorum Yapılmış

Son dönemde artan terör olayları ve ardarda gelen şehitler, MHP'yi harekete geçirdi. MHP, çözüm sürecini başlatanlar konusunda bugün saat 14.00'de Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacak.

Suç duyurusunda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üç gün önce bir televizyon programındaki ifadeleri de "Kanıt" olarak sunulacak. Suç duyurusunu yaptıktan sonra,MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ayrıntıları açıklayacak.

MHP'NİN BİR ÖNCEKİ BAŞVURUSUNA "TAKİPSİZLİK" VERİLMİŞTİ

MHP, 2013 yılında da yine çözüm süreci konusunda savcılığa suç duyurusunda bulunmuş, ancak bu suç duyurusu takipsizlikle sonuçlanmıştı.

Yeni suç duyurusunda, son dönemde başta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri olmak üzere, çözüm sürecini PKK'nın silah yığınağı yapmak için kullandığına ilişkin açıklamalar ve haberlerin kullanılacağı öğrenildi.

YORUMLAR 86
  • Gratefully Accepted 8 yıl önce Şikayet Et
    pkkyı sikayet etme bahçeli sen hdp ile ortak hareket vatandaş artık yemez bunları
    Cevapla
  • milletin ferdi 8 yıl önce Şikayet Et
    Zamanlamaya dikkat. Özyönetim ilan ettikleri Cizre’de köşeye sıkışan PKK, ABD’den Almanya’dan HDP’den gelin bizi kurtarın diye yardım dilenirken bir destek de PKK’lıları kurtarmaya giden HDP’liler Cizre’ye girebilsinler diyen CHP’li Tanrıkulu’ndan gelmişti. Aynı zamanda aha bir destek de Bahçeli’den geldi. Tam PKK’nın sıkıştığı zaman PKK/PYD müttefikleri olan ABD, Almanya, İsrail vs. CHP, HDP, Doğan Medya, Paralel Medya, Taraf’ıyla, Sözcü’süyle birlikte ortak düşman bildikleri Erdoğan’a MHP de saldırdı. Bu ilk desteği de değildi MHP’nin. Daha önce TBMM’de MHP yine CHP ve HDP ile birlikte molotofçuya, maskeliye, vandala, teröriste karşı polisin, askerin elini kolunu bağlamak için uğraşıyordu.
    Cevapla
  • milletin ferdi 8 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli MHP’si; PKK bitecek, kan dinecek, varlık sebebimiz ortadan kalkacak diye aynen çözüm sürecinde varlık sebebinin ortadan kalkacağını düşünen PKK gibi çözüm sürecine karşı çıkmıştı. 7 Haziran seçimlerinde HDP’nin barajı aşması temennisinde bulunan MHP bununla yetinmedi sırf Ak Parti HDP ile koalisyon yaptı diye Anayasayı bilmeyen seçmenleri kandırabilmek için PKK/HDP’yi iktidara taşıdı. HDP’yi iktidara getirmesi de Bahçeli’yi kesmedi, Anayasal yetkisini kullanan Türkeş’i partiden atarak MHP’yi Mecliste dördüncü parti seviyesine indirdi. Şimdi de tam PKK ile mücadele hız kazanmışken Erdoğan’a ayak bağı olarak PKK’ya can simidi atıyor. Sadece HDP değil ki CHP ve MHP’de PKK’ya çalışıyor
    Cevapla
  • Gölge 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar iyice kafayı sıyırdı
    Cevapla
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun bu zihniyete chp ile aranızdaki farkı biriniz bana anlatsın sizdemi biryerlerden emir alıyorsunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı