MHP kaynak arıyor! 3 Ekim'de açıklayacak

MHP yeterli kaynağı bulunabilirse seçim beyannamesindeki asgari ücret vaadini bin 800 TL’ye çıkaracak.

MHP kaynak arıyor! 3 Ekim'de açıklayacak
MHP kaynak arıyor! 3 Ekim'de açıklayacak
GİRİŞ 22.09.2015 07:51 GÜNCELLEME 22.09.2015 08:49
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

MHP, aday tanıtımını Kurban Bayramı sonrasında yapacak. 3 Ekim’de açıklayacağı seçim beyannamesi için hazırlıklarını sürdüren MHP kurmayları, asgari ücret vaadine yoğunlaştı.

Seçim hazırlıkları konusunda Habertürk’ün sorularını yanıtlayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın 7 Haziran’dan bu yana yaşanan değişiklikler doğrultusunda beyannamede yenileme ve güncelleme yaptıklarını bildirdi.

BİN 800'TL'YE ÇIKARMAK İSTİYORLAR

Küçük güncellemelerle yetinileceğini kaydeden Yalçın, daha önce bin 400 TL olarak vaat ettikleri asgari ücretin bin 800 TL’ye çıkarılmasını istediklerini ancak bunun üzerinde çalışmanın devam ettiğini kaydetti.

KAYNAK BULMAMIZ GEREKİYOR

Yalçın, “Bizim ekonomik vaatlerimizin kaynaklara bağlı dayanakları mevcuttur. O nedenle eğer yeterli kaynak yaratılabilirse, kaynağı bulunabilirse seçim beyannamemizdeki vaadimizin, asgari ücretin bin 800 TL’ye çıkarılması yönünde yenilenmesini arzu ediyoruz. Bizim gönlümüzden geçen MHP iktidarında asgari ücretin bu düzeye çıkarılabilmesi. Ancak bunu vaat ederken bile kaynak bulunması gerekiyor” dedi.

YORUMLAR 22
  • omas 8 yıl önce Şikayet Et
    Asgari ücret 1800 olursa memur kayışı 5000 tl olur
    Cevapla
  • AKP 8 yıl önce Şikayet Et
    olayları devlet menfaati değil de akp menfaati gibi gören her sözünde akp düşmanlığını belli eden hükümete teröristlerin ortak olmasına zemin hazırlayan ve bunu sırf akp ile yan yana görünmemek için yapan bu şahsın paralelin maşası olduğuna inanıyorum çünkü iktidar olamayacağını bile bile insanları parayla kandırmaya çalışmak bu saatten sonra sadece akp aleyhine çalışmak manasına gelir
    Cevapla
  • egeli ciftci 8 yıl önce Şikayet Et
    kaynağı IMF den alırsınız :)))))))
    Cevapla
  • Önder 8 yıl önce Şikayet Et
    Al ışıklar kardeşim zateb ımf ile araları iyi..
    Cevapla
  • Yasar 8 yıl önce Şikayet Et
    Piskuvit dagitir olur biter..
    Cevapla
  • Karimba 8 yıl önce Şikayet Et
    Asgari ücret ile bu dalga geçmektir. Bu millet ile alay etmektir. Bu kadar basit mi yahu? KPSS'den köpek gibi çalışıp memur olmuş adamlar 2200 alacak, ilde yüksek sayılacak müdürler 5000 lira alacak sen kalkıp 1800 lira asgari ücret vereceksin. Asgari ücret nedir? Ülkede çalışanlara verilecek en düşük ücrettir. Zamanında hiçbir vasıf elde edinememiş insanlar 1800 lira verirsen vasıflı insanlar isyan eder.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü