Atatürk Havalimanı'nda ilk oylar kullanıldı

Milletvekili seçimleri için oy kullanma işlemi bu sabahtan itibaren Atatürk Havalimanı'nda başladı.

Atatürk Havalimanı'nda ilk oylar kullanıldı
Atatürk Havalimanı'nda ilk oylar kullanıldı
GİRİŞ 08.10.2015 09:41 GÜNCELLEME 08.10.2015 09:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Atatürk Havalimanı'nda 1 Kasım erken genel seçimler için hazırlıklar tamamlandı ve oy verme işlemi sabah saat 08.00'den itibaren başladı. İlk oyu kullanan Almanya'da yaşayan emekli Sema Aslantaş oldu. Aslantaş oyunu kullandıktan sonra gazetecilere, " Vatanımız milletimiz için hayırlı olsun diyeceğim, artık bir daha kullanmayalım. Kısa zamanda bu kadar büyük bir şey. Yurt dışında yaşıyorum emekliyim. Tatil için geldim, daha önce de kullandım. Temennim çok iyi olması" dedi. 

Oy verme işlemi dış hatlar terminali geliş katı yolcu karşılama uğurlama bölgesi ile gidiş katında pasaport kontrolü öncesi hazırlanan alanda yapılacak. Tatil günleri de dahil günde 24 saat oy kullanılabilecek.
 

YORUMLAR 1
  • Vatandaş-Turkey 8 yıl önce Şikayet Et
    Aman ha dikkat!!! 7 Haziran seçimlerinde G.Doğuda neler olmuş neler! Korkutarak, tehdit- şantajla, zorla, başkasının yerine HDP üyelerince oy kullanma vs. yani aklınıza gelebilecek her türden. Köşe başlarında veya sandık çevresi ve bina girişlerinde bekleyen MALUM ÖRGÜT ÜYELERİ seçmenleri kendi parti (HDP) lerine yönlendirdikleri; hatta zorladıkları malumunuzdur. Hatta bence Elektronik Cihaz ve CEP Telefonları yasaklanmalıdır oy kullanma sırasında.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler