Berat Albayrak: Demir yumruk devreye girer

AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Berat Albayrak, önümüzdeki dönemde çözüm sürecinin nasıl devam edeceğini anlattı.

Berat Albayrak: Demir yumruk devreye girer
Berat Albayrak: Demir yumruk devreye girer
GİRİŞ 06.11.2015 14:28 GÜNCELLEME 06.11.2015 14:41
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

"ÇÖZÜM KARARLILIĞIMIZ DEVAM EDECEK"

Süreci istismar edenlerin 1 Kasım'da gereken cevabı aldığını belirten Albayrak, barışı hakim kılmak için uğraşan devletin yeri geldiğinde demir yumruğunu da devreye sokabileceğini söyledi.

“AYNI DELİKTEN İKİ KERE GEÇMEYİZ”

Çözüm süreci ile alakalı hem Türkiye Cumhuriyeti Devleti sistematik anlamda Cumhurbaşkanlığı makamı olarak, hem hükümetimiz olarak, Başbakanımız,Genel Başkanımız olarak söylemimiz çok net, bunun ötesi yok. Seçimden önce acaba öyle mi?, bu kararlılığın sonuna kadar. Seçimden sonra acaba öyle mi? Hayır, aynı şekilde bu kararlılığın devamı noktasında. Nedir defaatle zikredilen husus? Bu süreçte aynı delikten iki defa geçilmez çünkü burada bir damla gözyaşı, bir damla kan akmasın diye Türkiye Cumhuriyeti, siyasi tarihinde en büyük riskleri göze alarak bu siyasi hareket çok büyük bir projeyi başlattı. Bütün bedellerini ödemek koşuluyla bir noktaya kadar getirdi. Bunu kim suistimal etti, işte son 3-5 ayda yaşanan süreç ve bunun siyasi bedelini bunu marjinalleştirmeye çalışan, siyaseten rant elde etmeye çalışan kesime halkımız çok ağır bir cevap verdi.

AK Parti olarak biz bundan sonraki süreci aynı şekilde hükümetimiz olarak, devletimiz olarak bundan sonraki süreci aynı şekliyle bir daha aynı delikten geçmeden terörün kökünü kazıyacak bir icraat süreciyle silahların gömülmesi, çimento dökülmesi, sınır ötesine taşınması hususunda zerre geri adım atmayacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Çözüm sürecinde gelinen nokta iki yıldır buydu.

“DEVLETİN DEMİR YUMRUĞU DEVREYE GİRER”

Bu örgüt var ve bunun lideri varsa 2 yıldır 3 yıldır Nevruz’da ne diyor bu adam, ‘Silahları bırakın’ diyor. Peki bunun muhatabı kim? Seçimden önce benim ben bıraktırırım, seçimden sonra ben değilim, o yaptı bu yaptı… Herkes birbirine topu atıyor. Devlet, millet meselesinden bahsediyoruz çocuk oyuncağı değil, insanlar ölüyor. Bunun üzerinden beslenip Türkiye’de siyaseten birilerinin maşası olup ölmeye yönelik, kaos çıkarmaya yönelik, Türkiye’yi karıştırmaya yönelik birilerinin bir planı varsa bu devletin demir yumruğu, sert yumruğu ülkeyi bölmeye çalışanların kafasına iner.

AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Berat Albayrak,  bu açıklamaları A Haber'de yaptı..

YORUMLAR 6
  • ferhat 8 yıl önce Şikayet Et
    seni tanimayik amma resin damadasin.o yuzden severik
    Cevapla
  • sulhi 8 yıl önce Şikayet Et
    Doğulu bir vatandaş olarak şu hususu belirtmek isterim; bu pkk zihniyeti ile anlaşmak asla ve asla mümkün değildir, istediklerinin hepsini verseniz bile mutlaka ama mutlaka başka bir anlaşmazlık çıkarırlar, hiçbir şey bulamasalar birbirlerini öldürdüler.
    Cevapla
  • AKP 8 yıl önce Şikayet Et
    AKP ne yaparsa milleti için yapar YA bu puat avnimi ne vardı bitane kolpaçino nerelerde bu görünmüyo :))))%50 yi duyunca intihar felan etmesin:)))))))
    Cevapla
  • mubin 8 yıl önce Şikayet Et
    demir yumruk bruce lee değil miydi yaw ?
    Cevapla
  • vicdanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    eskiden namazkılanlara akpartili diyorlardı doğuda şimdi ise deaş deyip insanları fişliyorlar millet doğuda ve güney doğuda camilere gitmeye kokuyorlar camiler bom boş nerdeyse insanlara din değiştirecekler bu kefereler ALLAH muhafaza demir yumruk çok geç kaldı yinede ALLAH ŞEFKATLİ VE MERHAMETLİ insanlardan razı olsunki başımızda adam gibi adamlar ve idareciler var ALLAH muafak etsin inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle