Bahçeli'ye bir şok daha: Siyasette iddiası bitti

MHP eski genel başkan yardımcısı ve Milletvekili Nazif Okumuş, MHP’nin 1 Kasım’daki ağır yenilgisinin sebebi olarak Bahçeli’yi gösterdi.

Bahçeli'ye bir şok daha: Siyasette iddiası bitti
Bahçeli'ye bir şok daha: Siyasette iddiası bitti
GİRİŞ 10.11.2015 09:16 GÜNCELLEME 10.11.2015 09:16
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

1 Kasım’da büyük hüsrana uğrayan MHP’de kongre sesleri yükseliyor. MHP eski genel başkan yardımcısı ve İstanbul eski Milletvekili Nazif Okumuş, partinin artık Bahçeli ile yürüyemeyeceğini savunarak, acilen seçimli bir olağanüstü kurultay kararı alınması gerektiğini dile getirdi. Okumuş, “Halk Bahçeli’yi cezalandırdı. Kimse kafasını kuma gömmesin” dedi.

VEBALİ BÜYÜK OLUR

Bahçeli’nin, 7 Haziran’da halkın verdiği mesajı alamadığını söyleyen Okumuş, “Halk, MHP’nin de içinde olduğu bir iktidar istiyordu. Ancak Türkiye’nin en hayati meselesini seçim gecesi, ‘Bize gelmeyin’ diyerek tıkayan Bahçeli’yi halk cezalandırdı. Dolayısıyla 2 milyon seçmen MHP’yi değil Bahçeli’yi cezalandırdı. Hala bunu görmek istemiyorlar. Bunu görmek istemezlerse korkarım ki bu ceza daha da artar ve korkarım ki MHP bir daha toparlanamaz hale gelebilir. Bunu yapmaya ne Devlet Bahçeli’nin ne de etrafındaki konuşamayan, yüreğindeki feryadı ortaya koyamayan arkadaşlarımızın hakkı var ve bunun vebali çok büyük olur. Kimse kafasını kuma gömmesin. Bahçeli ve yönetimi acilen bir değerlendirme yapıp seçimli bir olağanüstü kurultay kararı almalıdır” dedi. 

VARINI YOĞUNU... 

Bahçeli’nin, MHP’yi bir hedefe götürebilecek mücadele azminden çok uzak kaldığını vurgulayan Okumuş, “Zaten Bahçeli’nin siyaset ile ilgili iddiasının da kalmadığı uzun zamandır ortada idi. Bu heyecanını kaybetmiş, ülkeyi yönetme yerine, partideki varlığını daha çok önemseyen bütün varını yoğunu genel başkanlığa endeksleyen birinin ülke adına yapacağı bir şey yoktur. Dolayısıyla artık MHP’de genel başkan olmasının bir anlamı da yoktur. Parti delegelerine ve yönetimine, partideki emek veren yüz birlerce üyeye ben bunu hatırlatırım” diye konuştu.  

KAYNAK: VAHDET
YORUMLAR 11
  • Ali haydar 8 yıl önce Şikayet Et
    Siyasetinde bir şerefi var lakin.
    Cevapla
  • alperen 8 yıl önce Şikayet Et
    mhp yi asıl bitiren oktay vuraldır.O adamın hareketleri konuşmaları davranışları çok çirkin.Mhp liler bile nefret ediyor bu adamdan
    Cevapla
  • selami 8 yıl önce Şikayet Et
    mhp bitmiştir bahceliyi tebrik etmek lazım çok çalıştı
    Cevapla
  • kadir 8 yıl önce Şikayet Et
    Yeter git artık bahçeli.
    Cevapla
  • Ayhan 8 yıl önce Şikayet Et
    gören de her sevim de %20 lerde oy aliyor sanacak. bahceli baskan olana dek baraj altinda dolasan bir partiydi. %11 oy dahi kendi oyu degil sag kesimin ak parti disinda kalan oyudur. mhp nin gerçek oyu %5-6yi gecnez. Türkes hayattayken de geçmedi zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular