MHP’de gizli kamera alarmı

MHP yöneticilerini harekete geçti. Bazı özel görüntülerin internete sızmasıyla istifa depremi yaşanan ve derinden sarsılan MHP’de “gizli kamera” alarmı verildi.

MHP’de gizli kamera alarmı
MHP’de gizli kamera alarmı
GİRİŞ 13.05.2011 07:21 GÜNCELLEME 13.05.2011 07:21
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Önder Yılmaz'ın haberi

Kaset komplosunun yol açtığı istifalarla sarsılan MHP yöneticileri, telefon dinlemelerinin ardından bu kez, “gizli kamera” endişesi yaşıyor. Dört önemli ismin hem partideki görevlerinden hem de milletvekili adaylığından istifalarına yol açan gizli kamera çekimleri, MHP yöneticilerini harekete geçirdi.

MHP Genel Merkezi’nde bazı genel başkan yardımcıları ve yöneticiler, makam odaları ve arka bölünde yer alan özel çalışma-dinlenme odalarında “gizli kamera” taraması yaptırdı.  Havalandırma boşlukları ve odalarındaki her türlü eşyayı tek tek kontrol ettiren MHP’li yöneticiler, “Bu iktidar ve ona hizmet eden odaklar, herkesi ve her yeri izlemeye almış olabilir. Önceden dinlenildiğimiz korkusuyla telefonlarımızda rahat konuşamıyorduk. Şimdi makam ve çalışma odalarımızda rahat hareket edemiyoruz, ‘acaba izleniyor muyuz’ düşüncesi aklımızdan geçmiyor değil” değerlendirmesinde bulundu.

Milliyet

YORUMLAR 31
  • nurfatih 12 yıl önce Şikayet Et
    Rahatlığın ölçüsü ne aceba. "Şimdi makam ve çalışma odalarımızda rahat hareket edemiyoruz" Demiş kendileri. Tamam özel hayatın ihlaline karşıyız ama sormak lazım rahatlığın ölçüsü nedir?
    Cevapla
  • suleyman d 12 yıl önce Şikayet Et
    Hadi DİYELİM Kİ DEDİKLERİN DOĞRU. 9 SENEDE BUNUN HESABINI SORACAK NE YAPTIN? MHP TESLİM ETTİ DEDİĞİN ECNEBİLERİN ELİNDEN SEN NEYİ ALDIN?. Yoksa hortumlandı dediğin,aslında batan bankaların kat be katını,BORSAMIZdan tut da Telekom,Petkim,Tekel,Araç muayene istasyonlarına,Egedeki balık çiftliklerine,orta büyüklükeki marketlere kadar -adlarını hem buraya sığmaz hem de reklama girmesin diye yazmadım- ecnebiye teslim mi ettin? HATTA: ADETA TÜM YUKARIDA SAYILAN TESLİMATIN ÜSTÜNE TÜY DİKERCESİNE -beğenmediğimiz Anayasa mahkemesi iptal etmese- Gece bile çalışarak çıkardığınız MAYINLI ARAZİ yasasıyla suriye sınırımızı 49 yıllığına İtraile vermeye mi kalktın? GALATAPORT denilen tarihi İstanbulun kilidini Ofere oradaki bir otoparkın geliri kadar komik bir bedele ECNEBİYE TESLİM ETMEYE Mİ KALKTINIZ? Ecnebi muhibbanlığı konusunda ilk ikiden birincisi diyalogçular diyor; ikinciyi sana bırakıyorum.
    Cevapla
  • suleyman d 12 yıl önce Şikayet Et
    BOPÇULARDAN,HABURCULARDAN TÜRK İSLAM SENTEZİ KERAMETİ BEKLEYEN TUNCAY :)). Daha çok beklersin.Çook! Ucuz elektrik,ucuz peynir ekmek edebiyatı 35 liraya çıkan et, 4,5 tl (3$) na dayanan benzin fiyatıyla fasaryaya çıkınca; SIRA TÜRK İSLAM SENTEZİNE Mİ GELDİ ? Türk kelimesinden alerji duyan,Irak Afganistanda malına,canına,ırzına kıyılan milyonlara sessiz -Hatta Irak işgalcilerine duacı,ladin katillerine müteşekkir- BOP EŞ BAŞKANI HABURCULARIN DEĞİRMENİNE SU TAŞIYIP TÜRK İSLAM SENTEZİ MUHİBBANLIĞINA SOYUNMAK NE BÜYÜK GARABET!
    Cevapla
  • mert 12 yıl önce Şikayet Et
    Mahrem Özel hayatda vardir. Amaaaaaaaa!!!!. Toplumu yöneten kisilerin mahremiyeti o toplumu elbette ilgilendirir. Bakalim toplumu yöneten o kisiler santaj ile topluma hizmet edilmesi engellenecekmi? Veya toplumun (devletin ve milletin) dinine karsi faaliyetde bulunacakmi??? Ben o görüntüleri gördüm. Bu kisilerin topluma ve muhafazakar görüslü insanlara karsi DÜSMAN GÖZÜ var! Böyle kisilerin secilmesi SAKINCALI. NOKTA!
    Cevapla
  • mert 12 yıl önce Şikayet Et
    Büyük hesap gününde ne yapacak bu MHP ve CHP zihniyetli insanlar?!?!?! O zaman kimi suclayacaklar kendi yaptiklari pisliklerden ötürü?!?!?. O zamanda hesap verirken Allah'dan kameralarin kapanmasinimi isteyecek? Melakelerin protokol tuttugu kitaplari (amel defterleri) YIRTINMI diyecekler? Hem suclu hem güclü olacakmi simdiki gibi?!?!?!? Coooook trajediiiiii komiiiiiiik oluyor bu MHP ve CHP zihniyetliler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler