7 belediye başkanı AK Partili oluyor

Eski DP Genel Başkanı Süleyman Soylu'yu Çarşamba günü bünyesini katan AK Parti'ye Pazar günü 7 belediye başkanı katılacak. CHP, MHP, DP, SP ve DSP'den 7 belediye başkanı AK Parti'ye geçiyor.

7 belediye başkanı AK Partili oluyor
7 belediye başkanı AK Partili oluyor
GİRİŞ 08.09.2012 16:14 GÜNCELLEME 08.09.2012 16:30
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fazlı Şahan'ın haberi

Başbakan Erdoğan'ın genişletilmiş grup toplantısında AK Parti'ye katılımların devam edeceğinin işaretini vermişti. Bu doğrultuda, Başbakan Erdoğan, 9 Eylül Pazar günü AK Parti Genel Merkezi'nde yapılacak genişletilmiş il başkanları toplantısına başkanlık edecek ve toplantı sonrasında belediye başkanlarına rozet takacak.

DP Eski Genel Başkanı Süleyman Soylu'ya rozet takan Başbakan Erdoğan, Pazar günü de muhalefet partilerinden 7 ilçe ve belde belediye başkanına AK Parti rozeti takacak. Bingöl'ün Yayladere ilçesinin CHP'den seçilen belediye başkanı Zeynel Ergin, Çorum'un Arifegazili Beldesi'nin MHP'den seçilen belediye başkanı Hamza Yağmur, Düzce'nin Beyköy Beldesi'nin MHP'den seçilen belediye başkanı Osman Kılıç, Muş'un Hasköy ilçesinin Düzkışla Beldesi'nin SP'den seçilen belediye başkanı Mehmet Sezigen, Ordu'nun Gülyalı ilçesinin CHP'den seçilen belediye başkanı Talip Şen ve Zonguldak'ın Kozlu ilçesinin DSP'den seçilen belediye başkanı Ali Bektaş, Pazar gününden itibaren AK Parti çatısı altında göreve devam edecekler.

YENİ ŞAFAK

YORUMLAR 7
  • Adrenalin 11 yıl önce Şikayet Et
    her seçimde aynı muhabbetler. her seçimde aynı muhabbetler yapılıyor neymis akpartinin oyları düşmüş o yüzden dışarıya sarılıyormus denize düşen yılana sarılırmıs çok oy kaybetmiş falan filan bunlar her seçimde konusuluyor ama adamlar her seçimi açık ara ve yeni bir rekorla kazanıyor. yine öyle olacak her zaman öyle olacak
    Cevapla
  • üsküdarlı ARİF 11 yıl önce Şikayet Et
    demek ki partileri bir taha aday koymıyacakları için akp de kesin aday yapacağından dolayı parti değiştirmişler.. hiç bir parti bunları kabul etmemelidir.menfaat için parttile ri bırakanlar geldikleri partiyide daha sonraki partiyide bırakır giderler vesselam.
    Cevapla
  • kültigin ahıskalı 11 yıl önce Şikayet Et
    şeçim yaklaşıyor. doğal olarak seçim tarihi hakkında tarih belirlenme aşamasındalar ve başbakanın dediği gibi yandaş medya akpartiyi pofpoflamaya başladı
    Cevapla
  • hasangulten 11 yıl önce Şikayet Et
    denize düşen . denize düşen yılana sarılır diye bir atasözü vardır hani... seçimde oy kaybedeceğini anlıyınca her partiden gelen vekile sarılıyor.
    Cevapla
  • ahmet ümit 11 yıl önce Şikayet Et
    menfaat. yerel seçim yaklaştıkça ak partiye katılımlar artacaktır. ak parti bu kişileri tekrar aday yapmasın parti değiştiren kişilerden hayır gelmez .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Avrupa'ya son üç yılda gelen 50 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk kayboldu
Şov bitti, yüzüstü bıraktılar! Özel ve İmamoğlu'nun 1 Mayıs provokasyonu pes dedirtti