Sözcü'yü ters köşe yapan kadın

Sözcü son zamanlarda kamoyunda çok konuşulan Facebook ve Youtube'nin kapatılma konusunu halka sormaya çalışırken bir kadının cevabı karşısında neye uğradığını şaşırdı.

GİRİŞ 07.03.2014 18:18 GÜNCELLEME 08.03.2014 11:44
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Yaptığı haberlerle gerçekleri çarpıtma özelliği ile tanınan Sözcü sokakta kendi görüşüne yakın insanlara Başbakan Erdoğan'ı ve icraatlarını sorarken şok bir cevap aldı. Sokak sokak dolaşıp sorularına istediği cevabı almaya çalışan Sözcü mühabiri karşısına çıkan tam bir Cumhuriyet kadını diye tabir edebileceğimiz bir kadına Başbakan Erdoğan'ı sordu ama aldığı cevap kendisini memnun etmedi.

Bu kararlardan memnun musunuz? diye soran muhabire; "Gayet güzel Başbakanımızın yaptığı her şeyi harika buluyorum", deyince muhabir neden efendim diye sordu? Kadın da; "Kimsenin yapamadığı cürret gösteremediği kararlar aldığı için" diye cevap verince muhabir o anda ne yapacağını bilemedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 26
  • SERHATTURAN 10 yıl önce Şikayet Et
    hadi bu da size kapak olsun.... helal teyzeme...
    Cevapla
  • Fehmi DOĞAN 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu muhabir Sözcü değil BUZCU muhabiri olmasın mı?. Kendisine yakışanı cevabını almış. Çünkü gerçekleri görmediği için, halkında görmediğini sanıyor. Acaba bundan ders alacak mı?
    Cevapla
  • Cahit BÖLÜKBAŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    Yalan Dünya Biraz da Sen Oylan Dünya!. evet evet.çölaşan ve dündar iyi dinlesin.davasına kendini adayan çocuk bile yapmayan da dinlesin.peygamberimiz kendinizi davanıza adayın çocuk yapmayın mı diyor?çocukları için bir ekmeğe talim eden insanlara 75 milyon türkiye'ye verdikleri zararı iyi görsünler.bu tarafın öbür tarafıda var.orada ne cevap verecekler acaba.vah ki vah.nereye kadar yalan.yalan dünya için bu kadar öfke ve kin niye.ne götüreceksiniz?
    Cevapla
  • Cahit BÖLÜKBAŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    GERÇEKLERİ GÖRELİM ARTIK. icraatları dışarıdakiler görüyor ki bozmak için elinden geleni yapmaya çalışıyor.milletimiz de de satışmışları buluyor maşa olarak kullanıyor.atatürkçü diye geçinenler sadece adını kullanıyor.bu güzelim vatan da yaşayan herkes atatürkçü. adının arkasında olarak iş çevirmek ayrı atatürk sevgisi ayrı.bunları ayırmak lazım.benim öğretmenim bile icraatları görüyoruz hocam, bu başbakan bu ülkeye hiç mi hizmet etmedi? inkar etmeyelim deyince sana yazıklar olsun diyor.evet görmeyenlere yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Gülderyası 10 yıl önce Şikayet Et
    Meseleyi anlamak .... Başbakana , cumhurbaşkanına ve diğer devlet erkanlarına sokak çocukları gibi hakaret edilmedikten sonra, bunların yayınlarına devam edilecek diye düşünüyorum.Hatta buna benzer bir açıklamayı cumhurbaşkanı yakın zamanda yapmıştı.Türkiye insanlarına eğer ahlaklı olursan bunları kullanabilirsin mesajı iyice empoze edilmelidir...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uğurcan Çakır ve Markus Gisdol arasında gerginlik
Bayraktar HÜRKUŞ ile Akıncı'yı takip etti!