Bahçeli'nin danışmanı: 3 bin şerefsiz listesi

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin danışmanlarından Metin Özkan, 3 bin kişilik 'viski içen şerefsizler' listesinin olduğunu açıkladı.

GİRİŞ 04.08.2015 08:59 GÜNCELLEME 04.08.2015 09:10
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Medya ve İletişimden Sorumlu Baş Danışmanı Metin Özkan Habertürk'te yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programına katıldı.

Sunucu Didem Arslan Yılmaz, Özkan'a Bahçeli'nin "Boğaz'da, yalılarda viskisini yudumlayıp oyunu HDP'ye veren şerefsizler" sözünün sızdırıldığını hatırlattı.

Özkan, Bahçeli'nin bu sözünün doğru olduğunu ifade edip şunları söyledi:

"O TABİR SON DERECE DOĞRU"

"Bu ülkenin garibanı, yetimi, dulu, fakiri, fukarası evine götürecek ekmek bulamazken birileri Boğaz'da viskisini yudumlayıp bu ülkede terörden teröristten beslenen "o tabirle" hitap edilen insan orada oturduğu sürece bu doğru bir cümledir.

"3 BİN KİŞİLİK İSİM LİSTESİ VAR"

Kimlerdir? İsterseniz çantamda listesi var ama; 3 bin kişi açıp burada saymayayım zamanımız kalmayabilir. Biz MHP olarak kimseyi fişlemeyiz. Ama MHP yapılan her türlü yanlışı not eder. O Boğaz'da oturan birileri de bunların içinde o 63'lüklerin (Akil İnsanlar) çoğu da dahil, ülke çözüme mutluluğa gidiyor, refaha gidiyor diye insanlara propaganda yapıp bugün o şehit olan insanların kanını elinde dolaştırırken biz o insanların çetelesini tutuyoruz."

YORUMLAR 12
  • Terazi 8 yıl önce Şikayet Et
    bi avuç kan aktı MHP hortladı yine kandan beslenmeye durdu... iki yıldır yazık kan falan aktığı yoktu konuşacak lafları da yoktu.. ideolojisi köhnemiş siyaseti cılız hizmeti olmayan bi parti..
    Cevapla
  • nusret 8 yıl önce Şikayet Et
    mhp çoğuzaman doğru söylüyor ama kendileride doğruları uygulamıyor vatandaş icraat bekliyor laf değil
    Cevapla
  • Mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    MHP yi sevmem, amma bir kere dogruyu söyledi. Bence AKP bu vatanin tek cözümü. Baska alternaviv göremiyorum
    Cevapla
  • kuruoğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    terörden iki kesim besleniyor biri hdp diğeri MHP asker vurduğundan hdp pkk nın vurduğu şehitten MHP besleniyor iki senekan akmadı çatladılar şimdi rahat etsinler iki enelik gazlarını yimi günde attlar rahatladılar
    Cevapla
  • ismail 8 yıl önce Şikayet Et
    üç yıldır kan akmadığı yalan sabotajlar araç yakmalar yakarak insan öldürmeler hepsi vardı sadece gizleniyordu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor