Şakayla boğazını sıktığı arkadaşını öldürdü

Çorum'un Bayat İlçesinde 13 yaşındaki F.Y., şakalaşırken 14 yaşındaki Mustafa Demirkol'un boğazını sıktı. Bir anda yere yığılan genç öldü.

Şakayla boğazını sıktığı arkadaşını öldürdü
Şakayla boğazını sıktığı arkadaşını öldürdü
GİRİŞ 23.07.2014 15:18 GÜNCELLEME 23.07.2014 15:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Çorum'un Bayat İlçesi'ndeki bir Kuran Kursunda dün akşam meydana gelen olayda, F.Y. ile Mustafa Demirkol, şakalaşırken birbirlerinin boğazlarını sıktı. Bu sırada Mustafa Demirkol bir anda yere yığıldı. Arkadaşının şaka yaptığını düşündüğü genç, yerden kaklmayınca idareye haber verilip ambulans çağrıldı.

Kursa gelen 112 ekiplerinin müdahalesi ile Demirkol Bayat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından da Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Durumu ağır olan Mustafa Demirkol, daha sonra Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 


Öte yandan polis tarafından gözaltına alınan F.Y. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    BAKALIM ŞAKA MI YAPTI. Bir insanı boğazını sıkarak öldürmek için büyük çaba gerekir,boğazın çok kuvvetli sıkılması lazımdır,boğazı sıkılan kişinin dili dışarı çıkar,gözleri yuvalarından fırlar,çırpınmaya başlar,3-5 dakkada anca ölür ,araştırmama göre... arkadaşına şaka yapan genç bu kadar aptal mı ki bunları farketmemiş. belki bir nedenden ötürü kasten boğarak öldürdü,ve birilerinin verdiği ,yada kendi aklıyla cezadan kurtulmak için şaka yapıyorduk diyor. yalan makinesine bağlayıp ,konuşturmak lazım böylelerini.
    Cevapla
  • İsmail Aga 9 yıl önce Şikayet Et
    adamın boğazını sıkıp öldürüyor ama serbest.Şaka ile olacak işmi?. Ölenlerin yakınları ne düşünür bu karara acaba?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Baldızdan sonra sıra yeğende! CHP'li belediyeden tepki çeken atama
7 yıl sonra bir ilk! Türkiye'ye gelip kritik anlaşmalara imza atacak