Avukatı: Cem'in ruh sağlığı bozuk demiştik

Cem Garipoğlu'nun avukatlığını yapan Aytekin Kaya, müvekkilinin ruh sağlığının bozuk olduğunu en başından beri söylediklerini belirtti.

Avukatı: Cem'in ruh sağlığı bozuk demiştik
Avukatı: Cem'in ruh sağlığı bozuk demiştik
GİRİŞ 10.10.2014 17:00 GÜNCELLEME 10.10.2014 17:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AA muhabirine konuşan Kaya, olayın henüz çok sıcak olduğunu, savunmalarında da Garipoğlu'nun akli dengesinin bozuk olduğunu belirttiğini söyledi.

Avukat Aytekin Kaya, çok üzgün olduğunu ifade ederek, ''Adli Tıp Kurumu'da Cem Garipoğlu'nun ruh sağlığının bozuk olduğunu ancak kişinin ceza  ehliyetinin olduğu şeklinde rapor vermişti. Burada da bir çelişki vardı zaten. Başından beri biz bu durumu anlatmıştık. Cem Garipoğlu'nun ruh sağlığının bozuk olduğunu en başından beri biz söyledik ve bu olay yaşandı. Demek ki ruh sağlığı  bozuk bir insan başkasını öldürebiliyorsa kendisini de öldürebiliyormuş'' dedi.

Soruşturma evresinde üstün körü bir inceleme yapıldığını söyleyen avukat Kaya, Garipoğlu'nun intihar etmesinin trajik bir olay olduğunu da söyledi.

CENAZE GÖTÜRÜLÜRKEN KİMSE YOKTU

Cem Garipoğlu'nun cenazesi saat 13.50 sıralarında cenaze aracıyla cezaevinden çıkarıldı. Cenaze aracı ve çevresinde Garipoğlu'nun yakınlarında kimsenin olmadığı görüldü.

Cenaze aracı Adli Tıp Kurumu’na vardığında da çevrede Garipoğlu’nun yakınlarından kimsenin olmaması dikkat çekti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    ŞAYET DOĞRU İSE. Avukatların dediği doğru olup,sadece halk tepki veriyor ve böyle istiyor diyerek... ruh sağlığı bozuk bir kişi,işlediği suçtan mesul tutulup hapse atılmışsa,bu Türkiye için bir hukuk ayıbıdır. öyle ki ,Allah bile ,ben ruh sağlığı bozuk kişileri yaptıklarından sorumlu kılmıyorum,onlar için cehennem yoktur,onlara ahrette ayrı bir yer var demiştir. devletimiz bu halde,avukatların dediği doğru olup,intihar eden şahısın ruh sağlığı bozuk ise,velev ki intihar ettiğine doğru öyle gösteriyor,çünkü ruh sağlığı bozuk kişiler intihar eder ancak,bunun için bu şahsın ruh sağlığını iyice kontrol etmeden ,sırf halk böyle istiyor diye içeri atanlar büyük bir v ebal içine girmiş oluyor. çünkü ruh sağlığı bozuk bir kişiye yaptığının hesabı,Allah katında bile sorulmuyor. bunun için Türkiye de adelete bir çeki düzen vermek gerek,ben yatalak,kanser hastası,80 -90 yaşında insanların hapse atıldığını başka ülkelerde sanmıyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?