Haber7.com, 10.yılını dev anketle taçlandırdı

Radyo 7'nin sevilen programı Umut'un Zamanı, bu hafta Haber 7.com Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan'ı ağırladı.

Haber7.com, 10.yılını dev anketle taçlandırdı
Haber7.com, 10.yılını dev anketle taçlandırdı
GİRİŞ 10.07.2013 11:51 GÜNCELLEME 10.07.2013 11:51

Haber 7.com'un 10. Yılında gerçekleştirdiği dev anketin merakla beklenen sonuçlarının açıklanması üzerine Umut Öztürk'e konuk olan İbrahim Erdoğan, dev anket oluşumunun sürecini ve çalışma sistemlerini Radyo 7'ye anlattı.

10. YIL DEV ANKETLE TAÇLANDIRILDI

“Bu Noktada Haber Var” sloganıyla 2003 Yılının Nisan ayında yayın hayatına başlayarak kısa zamanda büyük bir ivme kazanan Haber 7, 10. Yılını dev bir anketle taçlandırdı. Yayın hayatına başladıkları günden beri sürekli yenilenen ve kadrosunu güçlendiren bir yapıya sahip olduklarını ifade eden Haber 7 Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan, 10. senelerini kutlamak ve bu kutlamada sevenleriyle kucaklaşmak için böyle bir anket çalışması düzenlediklerini söyledi.

40 GÜNDE 2 MİLYON 500 BİN OY

Erdoğan, 27 kategoride gerçekleştirilen "2012 Yılın En'leri Anketi"ni iki aşamada oluşturduklarını dile getirerek, ilk aşamada isimleri belirlemeleri noktasına katılımcıları yönlendirmeyerek şık vermediklerini belirtti. 27 kategoride yarışacak isimleri halkın belirlediğini söyleyen İbrahim Erdoğan, ikinci aşamada kategoriye giren ilk 10 ismi şıklandırarak oylamaya sunduklarının altını çizdi. İbrahim Erdoğan, “Kırk günde 2, 5 Milyon oy alan anketimizin sonuçlarını noter huzurunda ve 1, 5 aylık bir zaman sürecinde titizlikle inceledik ve manipülasyona engel olduk” diyerek gerçekleştirdikleri çalışmanın ciddiyetinin farkında olduklarına dikkat çekti.

Anket sonuçlarının 17 Haziran akşamı CRR'de yapılacak Ödül Töreni'yle deklare etmeyi planladıklarını ancak Gezi Olayları'ndan dolayı bu geceyi gerçekleştiremediklerini ifade eden İbrahim Erdoğan, pazartesi günü Swissotel The Bosphorus'da düzenledikleri bir basın açıklamasıyla anket sonuçlarını kamuoyuna duyurduklarını dile getirdi.

ALEXA ÖLÇÜMLERİNDE HABER7.COM BİR NUMARA

Kendi mecrasında ilklerden olan Haber7.com, sürekli kendini yenileyerek, alt yapısını ve kadrosunu güçlendirerek istikrarlı bir şekilde yayın hayatına devam ettiğini söyleyen İbrahim Erdoğan, bugün Alexa ölçümlerinde Haber 7'nin birinci sırada yer aldığını ve günlük 750 binleri aşan, 1 milyon 200'ü bulan ziyaretçi sayısına sahip olduklarını belirtti ve bu bağlamda da yaptıkları işin ciddiyetine dikkat çekti.

Eylül ayında bir ödül töreni gecesi ya da 2012 Yılı En'leri Anketinde birinci olanları makamlarında ziyaret ederek ödüllerini vermeyi planlayan İbrahim Erdoğan, Umut Öztürk'e ve Radyo 7'ye teşekkürlerini sundu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası’ndan Kanal İstanbul açıklaması: Yer almıyor
Eurovision'da 'İsrail' ayıbı, bu kadar da olmaz! Tepkiler çığ gibi...