Kılıçdaroğlu'ndan çirkin ifadeler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Tekirdağ'da Başabakan için iftiralarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'ndan çirkin ifadeler
Kılıçdaroğlu'ndan çirkin ifadeler
GİRİŞ 04.03.2014 13:34 GÜNCELLEME 04.03.2014 13:34
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Tekirdağ'da konuştu. İşte Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları;

Köşeyi döndü yine mağdur edebiyatı yaptı. Bu kişi yırtık ayakkabı ile siyasete girdi şimdi en zengin başbakanlarından birisi. Siz istiyorsanız ben hesabını soracağım. Trakya'dayız. Kapıkule çok yakın. Oradan kaçacak gibi gözüküyor. Nereye kaçarsa kaçsın Türkiye'ye getirip hesabını soracağım.

Bu adam 17 Aralık 2013'te bir olayla karşılaştı. Yüzlerindeki maskeyi indirdiler bu kadroyu ortaya çıkarttılar. Bizim hırsız dediğimiz adam bir kişi. Devleti soyan bir kişi. Adına baş yalan diyoruz.

Bundan sonra kimse onun adına soru önergesi vermeyecek, kimse 'Başbakan' demeyecek. Bu adam nasıl milletin yüzüne bakıyor? O nedenle öğretmenlere seslendim. Onu yetiştiren öğretmenlere seslendim. Hangi partiden olursa olsun adı hırsızlığa, yolsuzluğa karışan kişinin başbakanlık koltuğuna oturmasını içine sindiremiyorum.

Tüm sülale malı götümekle meşguller. Aile boyu yolsuzluk tarihimizde ilk kez gerçekleşmiş oldu.

Bunlar ne diye hükümet oldular. Yolsuzlukları engelleyeceğiz dediler, yoksulluğu engelleyeceğiz dediler, yasakları engelleyeceğiz dediler millet oy verdi. Verilen her oya saygı duyarım. Şunu söylüyorum. Ak Parti'ye oy veren yurttaşlarım bu iktidar sizi kandırdı. Bunlar sizi zengin edeceğiz dediler kendileri zengin oldular. Size din iman edebiyatı yaptılar.

Hangi yasağı getirirseniz getirin, CHP bütün yolsuzluklarınızı halka anlatacak. Bu hükümetin dört bakanı, adı yolsuzluklara bulaşan dört bakanı kendilerine güveniyorsa 'Sonuna kadar gideceğiz' derdi. 'Hırsızlık babadan oğla geçer' diyordu. Şimdi dört bakan İstanbul'da havaalanında baş çalanla otobüsün üstüne çıktılar, ellerini kaldırdılar milletle alay eder gibi.  Sonra toplumun baskısına dayanamayıp istifa ettiler. Bunlardan birisi, 'İstifa edeceksem önce sen istifa et' dedi. Kim bu adam AKP'nin bakanı. Beraber götürdüler. Şimdi ses kayıtları sahte diyorlar. Yahu bırak ses kayıtlarını senin bakanın söylüyor. Ben sana bundan sonra nasıl başbakan derim. Senin adın artık baş çalan.

Siyasete girdiğim gün mal varlığımı internet siteme koydum. Herkesin geliri olsun isterim. 1971 yılından bu yana Recep Tayyip Erdoğan'ın aldığı aylığın en az iki katını aldım. Benim mal varlığım meydanda. Alın teri ile kazanılmış. Onun parası evde. Soruyorum, bu milleti soyarken hiç vicdanın sızlamadı mı senin? Hadi seni anladık çocuklarının günahı ne? Bu hükümete oy verecek misiniz? Ayın 30'unda sandığa gideceğiz, elimizi vicdanımıza koyacağız. Yeni bir Türkiye'nin önün açacaksınız.

YORUMLAR 18
  • Abdullah BÜLBÜL 10 yıl önce Şikayet Et
    AYNAYA BAK. Bunlarda ne utanma ne arlanma var,yüzleride kızarmıyor.SSK nın başındayken hortumladıkları yüzünden yargılandı hatta cezada aldı Rahşan affıyla kurtuldu hala utanma yok,hiç aynaya bakmıyor herhalde.
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    BEN SEYRETTİM KILIÇTAR GİBİ BAHÇELİ GİBİ NE BELDEN AŞAĞI VURUYOR NE ATIYOR.. Boş hiç konuşmuyor yaptıklarını yapacaklarını anlatıyor birde her iki liderin yanlışlarını tabi.Başbakan onların kendi ailesini siyate çekinceye kadar hiç ağzına almadı.çünki onlarda siyaset edepsizliktir.İÇİNDE HİZMET YOKTUR AİLE SEVGİSİ ZATEN YOK VARSA YOKSA ÇAMUR.BEN BAŞBAKANIN KÜFÜR ETTİĞİNİDE GÖRMEDİM AMA HEM BAHÇELİNİN HEM KILIÇTARIN KÜFÜRDEN AĞIR SÖZLERİNİ DİNLEDİM.DÜRÜST OLMAK LAZIM SİYASETİ AİLEDEN AYRI TUTMAK LAZIM KİŞİYEDE BU YAKIŞIR.BİRDE KULAKLARINDAKİ PAMUĞU ÇIKAR DAHA NET DUYARSIN.İNENÜDE AYNINI ECEVİTE YAPARDI HESEBINA GELMEYEN SÖZLER İÇİN Bİ DA SÖYLE ECO DERDİ.
    Cevapla
  • Onur Abas 10 yıl önce Şikayet Et
    çirkin ifade görmek isteyen açsın başbakanın konuşmalarını dinlesin. ağzından kin, nefret saçmadığı 2 tane cümle bulabilecekler mi bakalım.
    Cevapla
  • ahmet 10 yıl önce Şikayet Et
    şahsım adına konuşuyorum. bir insan apartmanda olabilir mahallede yada iş yerinde kavgada etmişsiniz ama görüştüyünüz ortamları terketmiyorsunuz çünki hasmınız düşmanınızda olsa insanlığını yitirmemiş tiksinilecek derecede midenizi bulandırmıyor arkadaşlar ben kılıçdaroğlu ile busaydığım mekanlarda duramam durmak zorunda olanların Allah kefaretine saysın sabrını arttırsın amin
    Cevapla
  • caner öztürk 10 yıl önce Şikayet Et
    BAŞBAKAN IM ÇOK YAŞA KEMAL YİNE KISKANDI SENİN MİTİNGLERİNDEKİ KALABALIĞI. ÜZÜLME BAŞBAKANIM onların en sevdiği sey iftira atmak DAİMA SENİNLEYİZ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!