Faruk Çelik'ten Meclis'te rest

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik "Taşeron uygulamasını inşallah hep birlikte çözeceğiz. Bu yasama yılı kapanmadan bu taşeron sömürü anlayışını kapatacağız. Bunun bitmesi gerekir" dedi.

Faruk Çelik'ten Meclis'te rest
Faruk Çelik'ten Meclis'te rest
GİRİŞ 22.05.2014 19:13 GÜNCELLEME 22.05.2014 21:21
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, yeraltı maden ocaklarında yapılan denetimleri anlatırken muhalefetin tepki göstermesi üzerine, "Yapılan işleri söylüyorum. Yapmayan varsa canı cehenneme. Hesabını verecek tabii. Bunlar mevzuatımız gereği yapılması gerekenlerdir. Bunlarda af yoktur. Yapmayan varsa bunun hesabını sormak için buradayız, sorulacak bu hesap" dedi.

Bakan Çelik, "Taşeron uygulamasını inşallah hep birlikte çözeceğiz. Bu yasama yılı kapanmadan bu taşeron sömürü anlayışını kapatacağız. Bunun bitmesi gerekir." şeklinde konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • ismail 9 yıl önce Şikayet Et
    TAŞERON LUĞUN NE İŞİ VAR DEVLETTE...... Taşeronun kazandığı parayı direk çalışanına verse devlet hiç bir sorunun kalmayacağına inanıyorum. hem ihale istismarları da bitmiş olacak..
    Cevapla
  • serdar demir 9 yıl önce Şikayet Et
    recep akdağ ı pek sevmesem de. recep akdağ ı bu bakanlığa vereceksin. gör bak o zaman herhangi bir şey oluyor mu? adam hantallaşmış eski sağlık sistemini dünya standartlarına getirdi.
    Cevapla
  • ibrahimkarakaya 9 yıl önce Şikayet Et
    Ak Partinin En Boş Bakanlıkları. Milli eğitim ve çalışma bakanlığıdır. Düzelmesini temenni ediyorum
    Cevapla
  • serdar demir 9 yıl önce Şikayet Et
    hiç bir şey de yapılmayacak. her olay sonrası ortalığı yatıştırmak için bu tarz şeyler söylenir. kaç yıldır bitecek ha bitecek. milleti boşuna umutlandırmayın..insanların umutlarıyla oynamayın..
    Cevapla
  • AZİZ ALTINTAŞ 9 yıl önce Şikayet Et
    AKPARTİ YÖNETİMİ ZAMANINDA DEVLETTE PERFORMANSA GÖRE İŞ . Uygulamasına geçileceğinden bahsetmişlerdi ve devletin her kademesinde uygulanması gerekiyor ama şu ana kadar bu yönde uygulamasını göremedik onun yerine taseronluk sömürüsü uygulaması hızla devam etti inşallah bir an önce her alanda adalet sağlanır performansa göre iş uygulaması ülkemizde üretim açısından çok güzel olur diye düşünüyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uğurcan Çakır ve Markus Gisdol arasında gerginlik
Edanur'un ölümünde İBB çalışanı 4 kişiye gözaltı kararı