Cem Uzan'dan Kılıçdaroğlu'na vaat salvosu

Cem Uzan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim vaatlerini kopyacılıkla suçladı.

Cem Uzan'dan Kılıçdaroğlu'na vaat salvosu
Cem Uzan'dan Kılıçdaroğlu'na vaat salvosu
GİRİŞ 24.04.2015 16:28 GÜNCELLEME 24.04.2015 16:44
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Seçim kampanyasını ünlü reklamcı Ali Taran'a emanet eden CHP'nin kampanyasında yoksul aileye maaş, emekli maaşlarında artış ve iki ikramiye, asgari ücretin vergiden muaf tutulması, çiftçiye mazotun 1.5 lira olması gibi vaatler yer alıyor. CHP'ye yakın isimlerin dahi kaynak noktasında işin içinden çıkmakta zorlandığı vaatlere yönelik peş peşe eleştiriler geliyor. CHP'nin bu seçim vaatlerini kopyacılıkla suçlayan Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, CHP'nin Fethullah Gülen desteği de olsa başarılı olamayacağını söyledi. 

KOPYACI CHP

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun vaatlerinin, 2002 yılında 50 milyon dolarlık reklam kampanyası ile siyaset arenasına inen Cem Uzan'ın vaatlerinin bir nevi 2015 uyarlaması olduğu eleştirileri yapılmıştı. Uzan da sosyal medyadan bu durumu dile getirdi. Uzan açıklamasında "Genç Parti meclise giremedi ama fikirleri girdi ve hatta uygulandı. Benim uçuk denen projelerimin çoğu yapıldı, yapılması gereken işleri ortaya koydum ve hükümetler de bunları doğru bularak uyguladı. Ülkem için hayırlı olsun ancak kopyacı CHP Ali Taran'la da olsa, Fethullah Gülen desteği de olsa bu seçimlerde başarılı olamaz" ifadelerini kullandı. 

Uzan 2002 yılında meydanlarda ve televizyonlarda sıfıra çekilen vergiler, 1 lira seviyelerindeki mazot fiyatları, bedava dağıtılan ürünler, kaldırılan ve kapatılan kurumlar vaatlerinde bulunmuştu.

YORUMLAR 21
  • AFYONLU 8 yıl önce Şikayet Et
    cem ömründe İLK SEFER BİR DOĞRU SÖYLEMİŞ.
    Cevapla
  • alihaydar 8 yıl önce Şikayet Et
    vatan hainidir ama. bu sözü doğru söylemiş.
    Cevapla
  • KAYNAK 8 yıl önce Şikayet Et
    Danışmanlarınız aynı kökten
    Cevapla
  • keremcan 8 yıl önce Şikayet Et
    cem uzan bu milleti televizyonu ve gazetesiyle bu milleti ahlaksızlaştıranların başında gelir.Hortumcunun ta kendisidir.Amma velakin Genç partisiyle %7 küsür oy alıp dyp ve mhp yi baraja gömmüştür.Bu sayede ak parti tek başına iktidara gelmiştir.
    Cevapla
  • sinan 8 yıl önce Şikayet Et
    bence sen saçmalıyosun
    Cevapla
  • nishat 8 yıl önce Şikayet Et
    adam tek başına telsimin sahibiyken amerikayı dolandırmış motorolayı batırmış bir kişi düşünsenize başta olduğunu ALLAH muhafaza :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler
Çanakkale Savaşında neler yaşandı?