Melih Gökçek CHP'yi bombaladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP gerçeklerini anlattı.

GİRİŞ 24.04.2015 22:32 GÜNCELLEME 24.04.2015 22:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beyaz TV'de Latif Şimşek'in sunduğu ' Dinamit ' programına katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP gerçeklerini anlattı.

Başkan Gökçek, Cumhuriyetin kuruluşundan bugüne kadar CHP'nin İslam'a ve Müslümanlara karşı aşağılayıcı ifadelerin sürekli yer aldığını örnekleriyle anlattı.

ELİMİZİ VİCDANIMIZA KOYALIM

CHP dönemimde İslam dinine ve Hz. Peygamber'imize karşı yaptığı hakaretleri örnekleriyle açıklayan Gökçek ' Sağduyulu ve alnı secdeye değen CHP'liler bunu düşünün. Bu CHP'nin bugünkü CHP'den farkı yok. Eller vicdanlara gitmeli. Bugün Ak Parti'ye , Türkiye'nin birlik beraberliğine oy vermemeyi düşünen sağduyulu insanlar, Türkiye'yi bu CHP'ye terk etmek ister misiniz? Allah aşkına, lütfen olayları kızgınlıkla heyecanla değerlendirmeyelim. Bu olayları değerlendirirken elimizi vicdanımıza koyalım. ' dedi.

YORUMLAR 4
  • Bayro 8 yıl önce Şikayet Et
    Seni Bülent amcaya havale ediyorum popülist yaşlı başgan.
    Cevapla
  • Kaplan 8 yıl önce Şikayet Et
    Allahina kurban bunlara boyle adam Lazim
    Cevapla
  • Gökçek sağlam bilgi topluyor.. 8 yıl önce Şikayet Et
    Hele bakın yahu Cem Uzan bile CHP'ye kopya çekme demiş.. Gökçeki ister sevin ister sevmeyin Gerçekten sağlam bilgi alıyor.. Arınçı bile yerin dibine soktu. Çünkü sağlam bilgi alıyor. Paralel örgüt çok tehlikeli.. Bugün MHP'yi parmağında oynatıyor. CHP'de aynı ama CHP seçmeninden çok korkuyor. %30 hayal ederken %18-19'lara düşer diye.. Tayyip Erdoğan oy peşinde olsaydı Paralele savaş açmazdı.. Çünkü; bu ülkeye Amerikada ihanet ediyor.
    Cevapla
  • 18'lik Genç 8 yıl önce Şikayet Et
    Konuş reis,sen bizim sesimizsin!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fena saçmaladı! Özgür Özel'den ilginç darbe çıkışı: ‘Onlar yaparsa teslim olurum’
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...