Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na tokat gibi cevap

CHP Genel Başkanı’nın ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir bankada 200 bin dolarlık hesabı var’ iddiasına Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’dan kapak niteliğinde bir yanıt geldi.

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na tokat gibi cevap
Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na tokat gibi cevap
GİRİŞ 06.12.2016 03:33 GÜNCELLEME 06.12.2016 09:24
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Meclis’te süren bütçe görüşmeleri sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Albaraka Türk Bankası’nda 200 bin doları olduğunu iddia etmiş ve “Bu parayı TL’ye bozdurdu mu merak ediyorum” diye sormuştu.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Erdoğan’ın bankadaki parasını bozdurduğunu belirterek, “İşte dekontu burada” diyerek dekontu gösterdi.

Bozdağ konuşmasında "Sayın Cumhurbaşkanımızla ilgili buradan başka şeyler de söylendi. Daha önce de ifade ettim, işte “Cumhurbaşkanı dolar çağrısı yapıyor, kendisi dolarda hesap tutuyor.” Bak, işte dekont burada." diyerek dekontu gösterdi.

CUMHURBAŞKANINA VURAN KAYBEDİYOR

Bozdağ konuşmasının devamında "Cumhurbaşkanına vurmak size prim yaptırmaz. Vuran kaybediyor, vuran kaybediyor, kaybediyor. Bak, Avrupa’da da vuran gidiyor, dokunan yanıyor. Seçimde de millet hesabının görüyor. Onun için de buradan size ekmek çıkmaz, onu da buradan bir kez daha ifade etmekte fayda görüyorum"dedi.

BÜTÜN MİLLETE GÖSTERİYORUM

Bozdağ CHP'lilerin itirazları üzerine ise "İkincisi Sayın Cumhurbaşkanımızla ilgili. Bakın, ben buradan dekontu gösterdim.Şimdi, müddei iddiasını ispatla mükelleftir. Biz aksini ispat ediyoruz, hâlâ “Bana bunu ver.” diyor.Bak işte elimde dekont, burada bütün millete gösteriyorum.Allah sizi ikna etsin, ben ne diyeyim.Bu kadar gözünüz göre göre, söylediğiniz yalana inanmaya devam ediyorsunuz."dedi

YORUMLAR 42
  • Lütfü 7 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçtaroğlu cumhurbaşkanının 200.000 dolarının bankada olduğunu nerden biliyor. Yalan söylüyorsa cumhurbaşkanına hakaretten içeri atın herkes kurtulsun bundan
    Cevapla
  • Bayram BAHÇECİ 7 yıl önce Şikayet Et
    Reis' e çamur atanın biletini milletimiz keser , Asla yalnız yürümeyeceksin REİS..
    Cevapla
  • Epsoriaziz 7 yıl önce Şikayet Et
    amaçsız ruhsuz dinsiz milletten kopuk muhalefet CHP ya değişmeli kendine gelmeli yada tarihin çöplüğüne gömülmeli..
    Cevapla
  • VEli 7 yıl önce Şikayet Et
    hiç dokunmayın CHP'ye MÜSTEHAK LİDER :)
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Aslında Kılıçdaroğlu Türkiye için çok sakıncalı bir lider.!.
    Cevapla
  • belcikadan 7 yıl önce Şikayet Et
    lidermi ????????????????
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız