Erdoğan Saadet'in yönetimini yerden yere vurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize mitinginde Saadet Partisi'nin tepe yönetimine sert çıktı.

GİRİŞ 03.04.2017 15:49 GÜNCELLEME 03.04.2017 16:22
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kandil hayır diyor. Ne yazık ki Saadet'in başındaki bir takım da hayır diyor." diyerek Saadet'in tepe takımına tepki gösterdi.

SAADET PARTİSİ'NİN BAŞINDAKİ BİR TAKIM DA HAYIR DİYOR

Kandil hayır diyor. Ne yazık ki Saadet'in başındaki bir takım da hayır diyor. Ben Saadet’e gönül vermiş kardeşlerime, BBP’ye gönül veren kardeşlerim, CHP’ye gönül veren vatandaşlarıma sesleniyorum bu ayrım noktasıdır dikkat edin, gelin 16 Nisan’da bu reformu gerçekleştirelim.

YORUMLAR 21
  • Ayder 7 yıl önce Şikayet Et
    Saadet partisi aklını başına al .Hocanın kemiklerini sızlatma. .
    Cevapla
  • berkant 7 yıl önce Şikayet Et
    milleti rahat bırakmak gerek. hayır çıksa da, evet çıksa da başımızın tacı diyorlar ya...
    Cevapla
  • arif vural 7 yıl önce Şikayet Et
    saadetin üst takımı daha çok tv ye çıkmak ilgi çekmek için böyle yapıyorlar.. ihtiyarların çocuklaşması gibi.. dikkat çekmeye çalışıyorlar..
    Cevapla
  • kadir. 7 yıl önce Şikayet Et
    tabanına erbakana herşeye karşı bu saadetin başına geçenleri kim nasıl seçiyor acaba enteresan.sağcı partisin hasssasiyetleri olan partisin solla kol kolasın enteresan.100 yaşındaki amcaların ne işi var partinin başında koyun erbakanın oğlunu.
    Cevapla
  • Selmani BEKİROĞLU 7 yıl önce Şikayet Et
    Erbakanın oğlunun da evet diyeceğinden emin değilim. Ne de olsa hâlâ İrana Islam devleti deyip programlarında onların büyükelçisini konuşturuyor. Sanki dünyada bu kadar fitne fesadı çıkaran İran değilmiş!!
    Cevapla
  • Resmi 7 yıl önce Şikayet Et
    16 nisan ülke geleceği için dönüm noktası. Şimdiye kadar pek çok seçim ve referandum atlatıldı. Darbe girişimleri oldu. Milletin özgür ve özüne uygun bir yönde ilerlemesi 16 nisan oylaması ile anlam kazanacak. Hayır diyen içeride ve dışarıda tek millet haline gelen bir cephe var. Bunlar esaret ve sömürü düzeninin düşmanlarımız lehine sürmesini isteyen şer cephesi. Bu seçim o kadar önemli ki "Evet" çıkarsa bundan sonra şer odaklarının beli kırılıp bir daha bu milletin karşısına dikilmeye mecali kalmayacak inşallah.
    Cevapla
  • ilker 7 yıl önce Şikayet Et
    inşaallah kardeşim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!
Avrupa'ya son üç yılda gelen 50 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk kayboldu