Kılıçdaroğlu HDP'lilerle kol kola girip yürüdü!

CHP’nin sözde adalet yürüyüşüyle Kandil ve FETÖ’cülere verdiği örtülü destek iyice açığa çıktı.

GİRİŞ 04.07.2017 06:44 GÜNCELLEME 04.07.2017 07:15
Bu Habere 230 Yorum Yapılmış

Kartepe’de HDP heyeti ile buluşan Kılıçdaroğlu, HDP’lilerin verdiği çiçeği havaya kaldırarak birlikte yürüdü

CHP LİDERİ HDP'LİLERLE KARTEPE'DE KUCAKLAŞTI

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'na verilen cezayı bahane ederek yollara düşen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında, FETÖ'cülerden sonra şimdi de HDP'liler birleşti. CHP'nin sözde 'Adalet Yürüyüşü'nün 19'uncu gününde Halkların Demokratik Partisi (HDP) ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun öncülük ettiği yürüyüşçüler Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bir araya geldi.



ÇİÇEĞİ ELİNDEN DÜŞÜRMEDİ

HDP Eş Genel Başkanı Serpil Kemalbay, HDP İzmir Milletvekili Ertuğrul Kürkçü, HDP İstanbul Milletvekili Celal Doğan, HDP Mardin Milletvekili Mithat Sancar, HDP Grup Başkanvekili Ahmet Yıldırım, HDP Diyarbakır Milletvekili Feleknas Uca ve eski Mardin Belediye Başkanı Ahmet Türk'ten oluşan heyet, CHP kortejine destek ziyaretinde bulundu. Buluşmada HDP'liler Kılıçdaroğlu'na çiçek verdikten sonra kortejle birlikte yürüdü.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 230
  • Metin Y. 6 yıl önce Şikayet Et
    Haydi hep birlikte.. "Mustafa Kemaliinnn askerleriiyiiizzz." ardından yine hep birlikte İzmir marşı... Yaşaaa Mustafa Kemaall Paşaa yaşaa" Bence Rahmetli Atatürkü istismar etmeyin artık.. Kandilin ya da Fetönün askerleriyiz deyin de tam maksat yerini bulsun.
    Cevapla
  • fark 6 yıl önce Şikayet Et
    Ey güzel ülkem iyi ki vatansever, milletsever bir cumhurbaşkanımız varda kimin ardından şerefle yürüyeceğimizi biliyoruz. 15 Temmuz gecesi Allah aşkıyla, vatan millet aşkıyla, korkmadan " ölümüne " diyen cumhurbaşkanımızın yürüyüşü ve ona katılanlarla, şu yürüyüşe ve katılanlara bakınca arada boyut farkı olduğu çok açık görülüyor. Sonuna kadar cumhurbaşkanımızın yanındayız.
    Cevapla
  • Anıl 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir ARA Televizyonlarda ÇoCUKlaRA karşıdan karşıya geçişleri öğretmek için bir proğram vardı; "bay yanlış mı? ne idi? adı": Bu kişi Yapma ması gerekeni yapardı; çocuklar da uyarırdı Onu" oyle değil tam tersini yapmalısın derlerdi". Bu aklıma geldi "Kılıçdaroğlunun yürüyüşü ve bir çok şeyi alt-üst etmesiyle ilgili".
    Cevapla
  • ses 6 yıl önce Şikayet Et
    acaba 15 temmuz gecesi neden böyle darbeye karsi cikmadi , gitti saklandi ,bunlarda yön yok
    Cevapla
  • m m 6 yıl önce Şikayet Et
    Chp nin şehitlerimizin katillerini pkk cıları destekleyenlerle kollola resim cekindigin icin sehit ailelerinin yüzüne nasıl bakacaksınız halk cok merak ediyor.( chp min bu hareketini destekleyenlere guvenmiyorum )
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık