Hükümetten Zafer Çağlayan konusunda ilk açıklama

Eski bakan Zafer Çağlayan'ın, Türkiye'nin çıkarları aleyhine çalışmadığını belirten Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, ''ABD iddialarını ispatlamalı'' dedi.

GİRİŞ 07.09.2017 12:49 GÜNCELLEME 07.09.2017 13:13
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Reuters haber ajansı, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Özbekistan Başbakan Yardımcısı Cemşit Kuçkarov ile görüşmesinde ABD'de hakkında dava açılan eski ekonomi bakanı Zafer Çağlayan hakkında konuştu.

''TÜRKİYE'NİN ÇIKARLARI ALEYHİNE ÇALIŞMAMIŞTIR''

Zeybekci, "Ekonomi eski Bakanı (Zafer) Çağlayan'ın Türkiye'nin çıkarları aleyhine hiçbir işlemi olmamıştır; bizim için aslolan Türkiye'nin çıkarlarıdır. İran'a yönelik (ABD) ambargolarının delindiği iddiaları var ama bir Türk bakan hakkında başka bir ülkenin bulunduğu iddia ispatlanmalı" ifadesini kullandı.

"MUHATTABIMIZ ALMANYA DEĞİL AB"

Zeybekci, Almanya ile son dönemde gerilen ilişkilere de değinerek, "Almanya'nın Gümrük Birliği'nin güncellenmesini engelleme"hakkı yok, bizim muhatabımız AB" dedi.

YORUMLAR 3
  • katil usa 6 yıl önce Şikayet Et
    Canım,Abd bizim müttefikimiz;eski Bakanımıza dava da açabilir Cumhurbaşkanlığı korumalarını içeri de atabilir.Fetöyü de vermeyebilir.Ne var bunda.Nasıl olsa Abd'nin sömürgesiyiz,ne derse yapıyoruz.Sesimiz küçük devletlere çıkıyor,var mı Abd'yi dize getirecek olayımız?
    Cevapla
  • 15 temmuz 6 yıl önce Şikayet Et
    o iş içinde çalışıyoruz kardeş dize gelecek İNŞAALLAHU TEALA
    Cevapla
  • deli dumrul 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok şey yazılır ama, değmez.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor