Erdoğan'dan belediye başkanlarına uyarı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da ağırladığı belediye başkanlarını uyararak, "Vatandaş bana ulaşıyor, size ulaşamıyorlar" dedi.

Erdoğan'dan belediye başkanlarına uyarı
Erdoğan'dan belediye başkanlarına uyarı
GİRİŞ 14.09.2017 13:00 GÜNCELLEME 14.09.2017 14:36
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO'da AK Partili 884 belediye başkanı ile bir araya geldi. Habertürk TV'den Çimen Çetin'in edindiği bilgilere göre; Toplantının basına kapalı bölümünde Cumhurbaşkanı, belediye başkanlarına yönelik uyarılarını sürdürdü.

"BELEDİYE BAŞKANLARINA ULAŞAMIYORUZ" ELEŞTİRİLERİNİ İLETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlardan gelen " Belediye başkanlarına ulaşamıyoruz" eleştirilerini ilk ağızdan iletti, bunun AK Parti'nin ilkeleri ile bağdaşmadığını söyledi. Asıl patronun vatandaş olduğunu, halkla daha çok temasta bulunmalarını istedi.

Belediyelerin AK Parti'nin vatandaşa bakan yüzü olduğunu hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir uyarısı da imar değişikliği işlemleri ile ilgili oldu. Bunun bir rant alanı olarak görüldüğünü ancak doğrusunun o bölgede yaşayanların görüşlerinin alınarak yapılması olduğunu vurgulayan Erdoğan, 2019 mart ayının kasım ayında yapılacak seçimlerin de bir provası olduğuna dikkat çekti.

YORUMLAR 45
  • Aydın 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın reis
    Cevapla
  • Salih 6 yıl önce Şikayet Et
    Reis sadece Erzurum diyorum. Duy memleketin sesini.Vekiller hikaye. Ne varsa sende var.Hz Ömer adaleti inşallah.
    Cevapla
  • murat 6 yıl önce Şikayet Et
    kocaeli belediyesine hiç ulaşılamıyor arada cenaze sünnet düğün dışında
    Cevapla
  • ÇORUM İSKİLİP 6 yıl önce Şikayet Et
    Reisim İskilipde İshal salgını mevcut. 100-yüz yataklı hastane 5.yıla gidi halen bitmedi DOGALGAZ yanacak kömür aldık apartmanlar tarafından İskilip alimler evliyalar şehri sanki CEZALI vekiller ilgilenmiyor bugün gazetede yerel basında personel alınacak diye vekil ilan etmiş oda geçici İLÇE ERİYOR Çorum havaları 4.dönem vader arasında yapılmadı. Hızlı tren no no yapılmadı devlet hastanesi stadyum tam bir rezalet ÇORUM BELEDİYE başkanı hiç büyük şehire gitmedim şehir planlama eğitimi verilmeli Reisim siz çabalıyorsun ama ÇORUM VE İLÇELERİNİN İNŞALLAH KAYBETMEZSİNİZ umarım HİZMET İSTİYOR HALK ÇORUM İSKİLİP TOSYA YOLU AÇILMALI DUBLE HEMDE HİZMET LÜTFEEEEN
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Başkan,mı var belediyede ilk defa duyuyorum...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli yetkiliden akılalmaz sözler! Fırsat verilse Harvard'ı bombalayacak
Aliyev imzaladı... Azerbaycan ile Türkiye arasında gelirde çifte vergilendirme kaldırıldı