Amerikalılar'dan Muharrem İnce'ye yeni mesaj

Katıldığı televizyon programında, kendisini arayan Amerikalıların kimler olduğunun sorulması üzerine Muharrem İnce, 'onu açıklayamam, mesaj gönderdim, isminin açıklanmasını istemiyor' ifadelerini kullandı.

Amerikalılar'dan Muharrem İnce'ye yeni mesaj
Amerikalılar'dan Muharrem İnce'ye yeni mesaj
GİRİŞ 04.06.2018 19:11 GÜNCELLEME 04.06.2018 19:16
Bu Habere 594 Yorum Yapılmış

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Star TV'de Nazlı Çelik'e konuk olduğu programda, Amerikalılardan kendisine isim açıklama konusunda izin çıkmadığını söyledi.

AMERİKALILARDAN YENİ MESAJ: SENİN SEÇİMİ KAZANACAĞINA İNANIYORUZ, KAZANINCA AÇIKLARSIN

 

Nazlı Çelik'in "sizi arayan Amerikalılar kim?" sorusu üzerine Muharrem İnce, "onu söyleyemem. Ama seçimi kazanırsam açıklarım. Beni arayan Amerikalı'ya mesaj gönderdim, 'ismini açıklayayım mı' dedim. O da 'yok şimdi açıklama, ben senin seçimi kazanacağına inanıyorum, kazandıktan sonra benim ismimi açıklarsın' mesajını verdi" şeklinde konuştu.

Muharrem İnce, geçtiğimiz haftalarda bir televizyon programına telefonla bağlanarak, Amerikalıların kendisini aradığını ve Fetullah Gülen'in Türkiye tarafından usulünce istenmediğini iddia etmişti.

Sunucunun, 'kim aradı' sorusu üzerine ise İnce "iyi geceler" diyerek telefonu kapatmıştı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 594
  • Saf ya 5 yıl önce Şikayet Et
    Saf yaa anlayamiyo iste kullanildigini kazaninca solersin demisler.mutlu olmus.
    Cevapla
  • General M. 5 yıl önce Şikayet Et
    O kadar inanmış ki seçimi kazanacağına sürpriz olarak sakla talimatı vermiş ;)
    Cevapla
  • Aybuke 5 yıl önce Şikayet Et
    Yasim kucuk olabilir ama anlatiginiz hikayeye inanacak kadar kucuk degil 15 temmuzda sizin chp ucaklara kosuyordu kacsakta kurtulsak diye siz kacarken biz meydanlardayik hikayeleri kendinize anlatarak avunun
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Amerikan uşaklığı hoşlarına gidiyor. Durmal yıkmaya devam. İcazet Pensilvanya.
    Cevapla
  • TRGT 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar daha dereyi görmeden pacayı sıyırdılar hep yıkıyorlar birde dikkat çeken bir iş hiç duydunuzmu geldiğimde bu pkk sorununu çözecem diye bırakın söylemeyi laf bile söyletmiyor bu chp nin içinde hiç vatanını milletini seven yokmu hani bazı kendini bilmezler akp tiye oy veren koyundur diyenler işte asılmkoyunları gördük satılmış vekiller koyun gibi gitti koyun gibi geldi. Asıl bu chp ye oy verenler koyundur seçende seçilende.Senkimsin amerikalılar seni arasın güldürme insanı işine git.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
The Telegraph yazdı: Vladimir Putin'e büyük şok!
MİT'ten vatandaşlara casusluk uyarısı