Erdoğan Elazığ'a müjdeyi İstanbul'dan verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün , "Elazığ'a bir millet bahçesi kazandırıyoruz" dediği yerin terör saldırısında hasar görmesinden sonra yıkılan emniyet müdürlüğünün eski binasının olduğu 26 dönümlük alan olduğu öğrenildi.

Erdoğan Elazığ'a müjdeyi İstanbul'dan verdi
Erdoğan Elazığ'a müjdeyi İstanbul'dan verdi
GİRİŞ 17.06.2018 20:05 GÜNCELLEME 17.06.2018 20:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Elazığ'da yaklaşık 26 dönümlük yeri, bir millet bahçesi olarak kazandırıyoruz, Güzel bir şehitler anıtı da koyacağız, TOKİ Çarşambaya kadar projesini hazırlayıp taslağı bize getirecek" diyerek Elazığlıların istediği müjdeyi verdi.

İHA muhabirinin görüştüğü Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği millet bahçesinin daha önce yıkılan emniyetin eski yerinde kurulacağını söyledi.

18 Ağustos 2016 tarihinde terör örgütü PKK'lı terörist, bombalı minibüsle Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü’ne yönelik saldırı gerçekleştirmişti. Hain saldırıda polis memurları Serhat Öztürk (30), Elvan Özbay (45) ve Yusuf Kenan Mutlu (50) şehit olmuş, 250 kişi yaralanmıştı. Saldırının ardından zarar gören emniyet müdürlüğü binası yıkılmıştı.Saldırının yaşandığı yerde kendiliğinden üzerinde 3 gülün olduğu fide çıkmıştı.Hain saldırı sonrasında Elazığlılar, şehitler anıtının da olduğu bir yer yapılmasını talep etmişti.

YORUMLAR 3
  • gökhan ttt 5 yıl önce Şikayet Et
    ben elazığda yaşayan bir İstanbullu olarak zaten elazığda piknik vs yapmak için yeterince yer var onun yerine şehir merkezinin düzenlenmesi çok daha elazığa faydalı olur veya su alt yapısının yenilenmesi de faydalı olabilir çünkü çok sık su patlağı oluyor
    Cevapla
  • İsra 5 yıl önce Şikayet Et
    Elaziz ime yakışır..Bizi güzel agirladı aziz şehir :)
    Cevapla
  • eyt 5 yıl önce Şikayet Et
    eyt li müjde bekliyor yeter artık bu işi bitirin bizi bi çıkmazda bırakamazsınız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MİT'ten vatandaşlara casusluk uyarısı
İsrail'den Batı Şeria'da kanlı baskın! Evi buldozerle yıktı, şehitlerin naaşlarını çaldı