İnce'ye en yakın isim açıkladı! 'Bu sabah itibarıyla...'

CHP’deki olağanüstü kurultay tartışmalarında gözler, parti içi muhalefetin gerekli imzayı toplayıp toplayamayacağına çevrildi.

İnce'ye en yakın isim açıkladı! 'Bu sabah itibarıyla...'
İnce'ye en yakın isim açıkladı! 'Bu sabah itibarıyla...'
GİRİŞ 19.07.2018 12:26 GÜNCELLEME 19.07.2018 12:26
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Muhalefet cephesinin oluşturduğu “çağrı heyeti” delegelerden imza toplama sürecinin dördüncü gününde, toplanan imza sayısını açıkladı.

Heyetin sözcüsü Parti Meclisi Gaye Usluer,  “Dün saat 17.00 itibarıyla, bu sabah bize gelen verileri katmaksızın noter tasdikli imza sayısını paylaşmak istiyorum. Eksiği vardır fazlası yoktur. Tam 521 delegemiz dün saat 17.00 itibarıyla noter tasdikli imzalarını bizimle paylaştılar” dedi.

 

 

İnce’ye yakın isimlerden Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ise bu sabah itibarıyla 5 delegenin daha beyannamesinin kendilerine ulaştıklarını belirterek, bu sayının 526’ya çıktığını söyledi. Tüzün, sayının 600’ü geçeceğine inandıklarını, yarın ise gerekli imzanın tamamının toplanacağını söyledi.

YORUMLAR 5
  • Mizah 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın İnce , bu güne kadar CHP'ye hiç oy vermemiş bir vatandaş olarak senden beklentimiz ülke yararına çalışmandır. Özel hayatında yaptıkların bizi hiç ilgilendirmiyor. Şirin gözükmeye çalışarak olmadığın gibi görünmeye çalışarak bizi kandırmaya uğraşma. "Ya göründüğün gibi ol , ya olduğun gibi görün. Hz.Mevlana " .Senden en büyük beklentimiz budur. Bu ülke menfaatine çalışan , topluma tepeden bakmayan , yalan söylemeyen , ülke bütünlüğünü savunan herkesi oy vermesekte severiz. Ülkenin milli ve yerli bir muhalefete ciddi şekilde ihtiyacı var.
    Cevapla
  • nusri 5 yıl önce Şikayet Et
    Yapmazlar seni başkan. Hele sıllo gibi birileri dururken hiç yapmazlar. Yakında hdp-chp tek çatı altında resmi olarak da birleşirse şaşırma!
    Cevapla
  • fan kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    güneşli günlere uyanacagız gidersen
    Cevapla
  • harbi 5 yıl önce Şikayet Et
    Eksiği vardır fazlası yoktur da ne demek. Demek Eksik olma ihtimali çok yüksek. Fazlası vardır eksiği yoktur denir onun doğrusuna.
    Cevapla
  • dede 5 yıl önce Şikayet Et
    Antebin Hamamları yine aynı Tas aynı hamam kemali yikamazsiniz Arkasında hdpVar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Pistte korku dolu anlar! Dev uçak az kalsın çakılıyordu
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı