ABD Büyükelçiliği'nden son dakika açıklaması

ABD'nin Ankara Büyükelçiliğ'nden, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun görüşmesine ilişkin açıklama yapıldı.

ABD Büyükelçiliği'nden son dakika açıklaması
ABD Büyükelçiliği'nden son dakika açıklaması
GİRİŞ 05.09.2018 14:42 GÜNCELLEME 05.09.2018 14:43
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun görüşmesine ilişkin yaptığı açıklamada: "Esad rejiminin İdlib'de yürüteceği bir askeri operasyonun Suriye'deki çatışmayı kabul edilemez biçimde tırmandıracağında hemfikir oldular. ABD DİB Türkiye'nin Rahip Brunson'ı serbest bırakmasının önemini de vurguladı" dedi. 

AYRINTILAR GELİYOR

YORUMLAR 5
  • Jjjjjjj 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar Bülörff yapiyor birakmayin
    Cevapla
  • Emin 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ajan casus terörist rahibi GAZA GELİP bırakırsak bütün kazanımlarımızı kaybeder, bütün dik duruşlarımız yan yatar. Aksine konuşturup ha ökkımızdaki her dolabı ğrenmeliyiz. AMAN DİKKAT!
    Cevapla
  • Ümit 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD papazı unut.
    Cevapla
  • Şenol 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Amerika çıkarlarını hizmet edecek anlayışı bırakmalı.abd uzattığı her elde çıkar barındırıyor..dikkat etmemiz gerek..
    Cevapla
  • hknslh 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu saatten sonra savaş bile ilan etseniz o adamı bırakmayacağız. Hatta neden ev hapsinde onu da anlamış değilim. Atın kardeşim içeri... Diğer hainler hangi muameleyi görüyorsa buda aynısını görsün... Biz taviz verdikçe bunlar saldırıyor...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Edanur'un ölümünde İBB çalışanı 4 kişiye gözaltı kararı
İstanbul-Sivas YHT seferleri başladı! 14 saatlik yol 7 saate indi