CHP’li Altay: Sokak iyi bir şeydir

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, 'Sokak iyi bir şeydir. Sokak demokrasidir, özgürlüktür, 15 Temmuz'u bertaraf eden sokağın gücüdür' dedi.

CHP’li Altay: Sokak iyi bir şeydir
CHP’li Altay: Sokak iyi bir şeydir
GİRİŞ 16.12.2018 21:03 GÜNCELLEME 16.12.2018 21:47
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Altay, TBMM'de basın toplantısı düzenleyerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerine cevap verdi.

 

 

Altay, sokağa çıkmanın, devlete başkaldırma anlayışının demokrasilerde olmadığını belirterek, "Sokak iyi bir şeydir. Erdoğan'a tavsiyemiz sokaktan korkmamasıdır. Kılıçdaroğlu sokağa çıkıyor, elini kolunu sallaya sallaya geziyor. Sokak demokrasidir, özgürlüktür, 15 Temmuz'u bertaraf eden sokağın gücüdür, onun gücü değildir. Sokağı, terörü, teröristi, terör örgütünü çağıran, Erdoğan'ın tabiriyle 'davet eden' alçaktır, namerttir, şerefsizdir. Hak, hukuk, adalet için en temel demokratik Anayasal talebini kullanmak için sokağa çıkan herkesi terörize, kriminalize eden herkes de alçaktır. 15 Temmuz'u başarısız kılan insanların demokratik taleplerini sokakta kullanmasıdır" dedi. Altay şöyle konuştu:

"Türkiye'de terör örgütleriyle kol kola olan bir kimseye iki ayrı terör örgütü suikast girişiminde bulunmaz. Yakın tarihte terör örgütleri tarafından suikast girişiminde bulunulan bir tek Genel Başkan vardır; o da Kemal Kılıçdaroğlu'dur."
 

 

 

YORUMLAR 15
  • nail 5 yıl önce Şikayet Et
    git o zaman fransa da yap eylemini bu ülkede neyin eksik .ne istiyorsun açıkça söyle terör istediğin belli belli olmayanlarıda söyle bu millet size hiçbir zaman hakkını helal etmeyecek.benim hakkım şimddiden haram olsun.
    Cevapla
  • Terazi 5 yıl önce Şikayet Et
    Hâlâ "Gezi" hülyalari gören güruh
    Cevapla
  • ottomans 5 yıl önce Şikayet Et
    Sahimi yaaa senin genel baskanin 15 temmuzda kosar adimlarla korkudan kacti odlek herif bence bay kemale ve sizlere etek yakisir basma entari hangi modelden isterseniz giyebilirsiniz.
    Cevapla
  • Erkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Senin başkanın 15 temmuza tiyatro diyordu simdi ne olduda sahip cikiyorsunuz
    Cevapla
  • Hasan doğru 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen kimi kandırıyorsun? Herkesi kendin gibi mi sanıyorsun? Sen kimin çocuğusun? Türkiye de ne arıyorsun. Derhal sahibinin yanına dön. Müslüman mahallesinde salyangoz satamazsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu
Yerel seçim; Panorama; Son durum