MHP lideri Bahçeli'den Fazıl Say açıklaması

MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fazıl Say konserine gitmesiyle ilgili açıklama yaptı.

MHP lideri Bahçeli'den Fazıl Say açıklaması
MHP lideri Bahçeli'den Fazıl Say açıklaması
GİRİŞ 19.01.2019 20:21 GÜNCELLEME 19.01.2019 21:32
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Bahçeli, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD'li Senatör Graham ile Fazıl Say konseri izlemesinden memnuniyet duydum. Sanatın siyasetteki sertlikleri yumuşatacağı, hoşgörü ve muhabbet bağlarını güçlendireceği kanaatindeyim." dedi.



'BİR TAVSİYEM VAR...'

MHP Genel Başkanı Bahçeli, basın mensuplarının sorusu üzerine yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD'li Senatör Graham ile Fazıl Say konseri izlemesinden memnuniyet duydum. Sanatın siyasetteki sertlikleri yumuşatacağı, hoşgörü ve muhabbet bağlarını güçlendireceği kanaatindeyim. Gerçekten memnuniyet duydum. ABD’li Senatörün ülkemizin güzelliklerini tanıyıp görmesi bakımından özel bir manası olduğu düşüncesindeyim. Ayrıca Cumhurbaşkanı’nın Fazıl Say’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne davet etmesini de anlamlı buldum. Sanatın siyasetteki sertlikleri yumuşatacağı, hoşgörü ve muhabbet bağlarını güçlendireceği kanaatindeyim. Bu konuda bir temennim ve tavsiyem var. Cumhurbaşkanı, Tuluyhan Uğurlu’yu da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne davet edip Türk senfonisini, bir diğer adıyla büyük Türkiye senfonisini dinleyip dinletirse çok anlamlı, çok değerli, çok isabetli olur inancındayım" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 25
  • Uğur 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın...
    Cevapla
  • Fuat 5 yıl önce Şikayet Et
    Guzel keşke tavanda ve tabanda böyle olumlu diyalog lar olsa herkesimden anlasak dinlesek saygı duysak devamını dilerim onyargılarımızı bir kenara bırakıp birbirimizi anlamaya çalışalım birde erken emeklilik değil emeklilikte yaşa takılanlar yani üniversiteye başlıyorsun 4yılda diyor mühendislik sonra tüm derslerden geçiyorsun tam.mezun.olacaksın hayır diyorlar 4 yil daha okuyacaksın mezun olmak.için tüm şartları karsiliyorsun tüm. Dersleri vermişsin başarıyla ama hayır 4 yıl daha oku diyorlar işte bizim durumumuz bu o yüzden hükümet bu mağduriyetimizı gidermelidir hakk ve adaleti sağlamalıdır ve benim.inancım bunu sağlayacaktır sayın Başkanımız bu magduruyeti giderecektır selamlar
    Cevapla
  • Urfalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Sanata ideoloji girmemeli
    Cevapla
  • cihat 5 yıl önce Şikayet Et
    yaniiii
    Cevapla
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Devlet baba fiynecilerin fesatlarin onune gecmek icin kendine yakisir vatan sever Turkiye sever buyuk bir yorumda bulunmus. Cumhur dusmanlarini tuhyaa dedirtti.
    Cevapla
  • tamer 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bahçeli süpersiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Heniyye ile görüştü: Aynı adımı İsrail de atmalı!
Özgür Özel, Bahçeli ile görüşecek