CHP, Çankaya başkan adayını açıkladı

CHP kalesinin adayını açıkladı. Rüşvet iddiaları ve ses kayıtları ile gündeme damgasını vuran Çankaya'da CHP seçimlere bu isimle girecek...

CHP, Çankaya başkan adayını açıkladı
CHP, Çankaya başkan adayını açıkladı
GİRİŞ 07.02.2009 18:45 GÜNCELLEME 07.02.2009 18:45
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

CHP'nin Çankaya Belediye Başkan adayı Bülent Tanık olarak açıklandı..

CHP'nin Ankara'daki kalesi olan Çankaya Belediyesi için rüşvet iddiaları yüzünden hakkında yasal işlem başlatılan Başkanı Muzaffer Eryılmaz’ın yeniden aday göstermedi.

CHP Sözcüsü ve Genel Sayman Mustafa Özyürek, partinin yetkili organlarınca gerçekleştirilen aday belirleme çalışması sonrasında, 14 aday adayının başvuru yaptığı Çankaya Belediyesi için Bülent Tanık'ın aday olarak belirlendiğini söyledi.

Eski TMMOB genel başkanlarından Bülent Tanık’ın adı daha önce Ankara Büyükşehir Belediyesi için konuşulmuştu. Şehir Plancısı olan Bülent Tanık, Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nden mezun. Tanık 2007 yılında yapılan genel seçimlerde de Ankara 1.bölgeden milletvekilli adayı olmuş ama seçilememişti.

Rüşvet belgelerinin ortaya çıkmasından sonra CHP Çankaya'da sıkıntı yaşarken, AK Parti rakibinin kalesini yıkmak için  ANAP'lı eski bakan Bülent Akarcalı'yı aday göstermişti.

CHP'nin Ankara Yenimahalle ilçesi Belediye Başkan Adayı Fethi Yaşar, Keçiören Belediye Başkan Adayı Taner Güler, Etimesgut Belediye Başkan Adayı ise Bahattin Atalay olarak belirlendi.

KAYNAK: HABER 7
YORUMLAR 9
  • tekin126 15 yıl önce Şikayet Et
    acaba yamyam karşitı aday bulabıldımı. şu ankı başkanın aksını bulabıldımı merak edıyorum eğer bulduysa cumhurıyet gazetesı iflas edebılır
    Cevapla
  • Mehmet kaya 15 yıl önce Şikayet Et
    bedava. buda kazansa bedava cumhuriyet gastesi dagıtır milletin parasıyla lafa ğelince cumhuriyetçi gazte dağıtmakla olmaz ğasteyi pisikletli ilkokul çocukları harçlık kazanmak için dağıtır çankaya belediye başkanı değil 4000 yıllık ilaç alan zihniyetler atatürk olsaydı bunları misakı milli sınırları dışına kovardı atatürk yaşasaydı akp ye oy verirdi atatürk ülkesi için çalışanı severdi
    Cevapla
  • selahattin er 15 yıl önce Şikayet Et
    SON ÇIR PI NIŞ LAR ! ! !. Artık maya tutmaz. Eskiden çankayanın belli başlı sol kodamanları vardı.Kimi öbür dünyaya gitti,kimi yaşlandı ve artık kime oy vereceğini idrak edemez halde ve de kimisi gerçekleri görüp CE HE PE den ayrılmış durumda. anlayacağınız son kaleleri de ellerinden gidiyor. Başları sağ olsun.baykal sağ oldukça daha çok kaybederler.
    Cevapla
  • ASENTURK 15 yıl önce Şikayet Et
    geri zihniyet. derlerya dinci kesim geri zihniyettir hadi onu öle kabul edelim chp de sığınmacı zihniyet o zman her konuda her çıkmazda ATATÜRK veya inönü tamam anladık ATATÜRK ün partisisiniz şunu söyleyeyim cumhuriyet tarihinde bu güne kadar kapatılmayan yanılıyo olabilirim araştırmadım tek süregelen parti chp ULU ÖNDER in sayesinde ismiyle ama emin olun bu BÜYÜK İNSAN ile şimdiki yötemin alakası yok ben AKP liyim ve ATAMI seviyorum ALLAH ruhunu şadedsin cumhuriyetçi halkçı parti nerde cümbüş hüsraha dönmüş bu
    Cevapla
  • Cemil KÖSE 15 yıl önce Şikayet Et
    TIP PROFESÖRÜ MUZAFFER ERYILMAZ NASIL ADAY OLDU?. Bu küçük hikayeyi iyi okursanız adaylık nasıl gerçekleşiyor daha iyi anlaşılır. Baykal'ın iki çocuğundan Ataç Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde hoca adayı, ama kadro yokluğundan beklemekte idi. Muzaffer Eryılmaz kendisine bu kadroyu sağladı. Mükafat olarak Çankaya Belediye Başkanı oldu. Yani anlayacağınız; al gülüm, ver gülüm işleri. Belediyecilik konusunda ihtisası olmadığı için Çankayalı yamyamlar arasında da başkanlık bu kadar oluyor. Yeni gelen de kimbilir ne karşılığı aday yapıldı, bir araştırın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık