Face'den yenilik, Facebook mobil uygulama indirin

Facebook, geliştirdiği yeni mobil uygulamasını kullanıma sundu. Facebook mobil uygulama ile bakın hangi yeniliklerden yararlanacaksınız

Face'den yenilik, Facebook mobil uygulama indirin
Face'den yenilik, Facebook mobil uygulama indirin
GİRİŞ 28.10.2014 12:09 GÜNCELLEME 28.10.2014 12:09

Facebook tarafından geliştirilen ‘Rooms’ isimli uygulama sayesinde kullanıcılar, kendi belirledikleri bir konu üzerine sohbet odaları oluşturabiliyor.

Apple Store’da ücretsiz olarak kullanıma sunulan uygulama, kullanıcıların bir sohbet odasına katılmalarına ve istedikleri konu çerçevesinde yeni bir sohbet odası yaratmalarına imkan veriyor

Yapılan açıklamaya göre, Facebook’tan farklı bir platform olan uygulama, kullanıcıların isimlerini gizlemelerine ve her sohbet odasında kendi belirleyecekleri farklı bir isimle bulunmalarına izin veriyor.

Sadece davetiye ile katılınabilinen sohbet odalarını oluşturan kullanıcılar, buradaki kuralları da kendileri belirliyor. Facebook tarafından kullanıma sunulan yeni uygulama, şu an için sadece iOS işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda çalışıyor. Şirketin uygulamanın Android versiyonunu ne zaman yayınlayacağı ise, şu an için bilinmiyor.

Android için Facebook indir

Android cihazınıza Facebook indirerek siz de yukarıda yazılı olanaklara anında erişmiş olacaksınız. Facebook'u Samsung, HTC ve LG gibi Android işletim sistemi taşıyan cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Android cihazınıza Facebook indirmek için tıklayın

iPhone ve iPad için Facebook indir

iOS taşıyan iPhone ve iPad ürünlerine Facebook indirerek sosyal medya hesabınıza anında erişim sağlayabilir ve gelişmeleri anlık olarak takip edebilirsiniz.

iOS cihazınıza Facebook indirmek için tıklayın

Windows Phone için Facebook indir

Eğer siz de Nokia Lumia serisi gibi Windows Phone işletim sistemi taşıyan cihazlar kullanıyorsanız, Facebook'u aşağıda yer alan bağlantıdan indirebilirsiniz.

Windows Phone cihazınıza Facebook indirmek için tıklayın

FACEBOOK HABERLERİ 

Facebook'tan para gönderme dönemide başlıyor

Facebook ve Facebook Messenger üzerinden şimdiye kadar birçok arkadaşınızla iletişime geçtiniz, video ve fotoğraf gönderimlerinde bulundunuz, peki hiç para göndermeyi düşündünüz mü? Görünüşe göre bu özellik de yolda.

Stanford öğrencisi Andrew Aude, Facebook Messenger'ın iOS'taki uygulamasında gizli bir kodu açığa çıkardı ve görüldüğü üzere bu kod, kişiler arası para transferini sağlayan sistemin bir parçası. Ödeme yapmak için banka kartı bilgilerinizi girmeniz isteniyor ve bir de Pin numarasına ihtiyaç duyuluyor. Sistemin güvenli ve ücretsiz olduğu konuşuluyor.
Facebook'un patronu Zuckerberg'in Facebook'u geliştirme hamleleri son hızla sürüyor gibi. Bildiğiniz gibi Facebook, bir süre önce eski PayPal CEO David Marcus'u bünyesine katmış ve Messenger bölümünde görevlendirmişti. Marcus'un Facebook'a katılışı ve bu işaretler, önümüzdeki günlerde Facebook üzerinden bir para akışının başlayacağını gösteriyor gibi.

Facebook hakkında bilgiler

Dünyanın en popüler sosyal paylaşım sitesi Facebook, bir ülke olsaydı 1 milyar 28 milyon kullanıcısıyla dünyanın en büyük 3. ülkesi olurdu. 13 kişiden birinin kullandığı Facebook, sosyal paylaşım siteleri devrinin ilk önemli temsilcisi diyebiliriz.  Sektördeki liderliğini korumaya devam eden Facebook, kurucusu CEO Mark Zuckerberg'i dünyanın en zengin insanlarından birisi yaptı. 30 yaşındaki Mark Zuckerberg, Facebook'tan 16.1 milyar dolarlık bir servet kazandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
"Çöp ev" davasında mütalaa açıklandı
MSB duyurdu: Çok sayıda terörist öldürüldü