Dünyanın tartıştığı elbisede satış patlaması

Dünya sosyal medyada yayınlanan elbisenin rengini tartışmaya devam ederken, firma siparişlere yetişmekte zorlanıyor.

Dünyanın tartıştığı elbisede satış patlaması
Dünyanın tartıştığı elbisede satış patlaması
GİRİŞ 28.02.2015 11:59 GÜNCELLEME 28.02.2015 11:59
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Dün sosyal medyada yayınlanan bir fotoğraf kısa süre içinde tüm dünyanın konuştuğu bir konu haline geldi. Söz konusu fotoğrafta bulunan bir resim, kişiden kişiye farklı renklerde gözüküyordu.Bazı kullanıcılar altın sarısı-beyaz derken, bir kısım kullanıcı ise elbisenin mavi-siyah renkte olduğunu söyledi.

Fotoğraf sosyal medyada tartışmaya devam ederken, söz konusu elbisenin üreticisi olan firma satışlarını kat kat artırdı.

SATIŞLAR YÜZDE 347 ARTTI

İngiltere'de bulunan elbise şirketinin sahibi Roman, Cuma gününden itibaren elbisenin satışlarının yüzde 347 arttığını söyledi. Dünyanın her yerinden sipariş edilen elbisenin fiyatı ise 50 Euro.

Tartışmayı fırsata çeviren firma, elbisenin üretimini hızlandırırken, web sitesine de koyarak online satış imkanını sağladı.

Elbisenin tasarımcısı Michelle Bastock, gerçek rengin mavi-siyah olduğunu söyledi. Bastock iki gün içinde gelen şöhret ve popülerlikle ilgili 'gerçekten çok şaşkınız. Bu müthiş bir şey. Çok mutluyuz. Şu an inanılmaz meşgulüz, siparişlere yetişemiyoruz' ifadelerini kullandı.

thedress-orjinal

İngiltere'de 132 mağazası bulunan Roman, 'tehlikeli bir tempoda geliştiklerini' söyledi ve bir hafta içinde yeni bir mağazanın daha açılacağını belirtti.

Swiked adlı tumblr kullanıcısı tarafından yüklenen bir elbise fotoğrafı, iki farklı renkte gözükmesi sebebiyle tüm dünyada yeni bir tartışma başlatmıştı.

YORUMLAR 7
  • kağan 9 yıl önce Şikayet Et
    adamların zaten amacı buydu.. önce milleti bu renklerle uyuttular sonrada milyon dolarları cebe atacaklar.. tabi bizim gibi safların da cebinden çıkacak o para..
    Cevapla
  • Ali 9 yıl önce Şikayet Et
    Ali yakisir yorumun. Aynen hepsi birer koyun. Adamlardaki mantik bu, biraz farkli olabilmek icin medyanin oyuncagi olmuslar. Kisacasi koyun. Ulan o kadar paraniz varsa gidin bir fakiri giydirin.
    Cevapla
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    bu tarz benime dönüsmüs ;)
    Cevapla
  • HidRay 9 yıl önce Şikayet Et
    8 farklı renk görüyorum ben :)
    Cevapla
  • Hamza 9 yıl önce Şikayet Et
    onu cikar bunu giy bunu cikar onu giy bu hamallik degilde nedir diyor rahmetli timurtas hoca semeriniz büyük ola
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto