Sitesi kapanan Gülen yeni mecra buldu

Fethullah Gülen herkul.org sitesi kapandıktan sonra kendine yeni mecra buldu.

Sitesi kapanan Gülen yeni mecra buldu
Sitesi kapanan Gülen yeni mecra buldu
GİRİŞ 15.02.2016 13:05 GÜNCELLEME 15.02.2016 13:06
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fethullah Gülen'in sözcüsü Osman Şimşek son sohbetin youtube linkini paylaşarak "Bu sohbet sitemizin hukuka aykırı şekilde kapatılmasına "hayır" diyen ehl-i insafa ve özellikle dostlarımıza emanet" diye yazdı.

Fethullah Gülen sitesinin kapatılmasının ardından verdiği ilk sohbette cemaatine 'Yapışın himmete tükürün korkunun yüzüne" mesajını dedi.

YORUMLAR 12
  • hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    tükürmeye devam ediyoruz sen merak etme satılık uşak. her gün hayalide olsa tükürüyoruz suratına.
    Cevapla
  • Nuh 8 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar dikkat. yapışın himmete dediyse arkasından ziyarete gelenler olabilir. Bu camiadan tanıdıklarınız varsa ve hala fetanyahu ya hizmet ediyorlarsa dikkat edin. Size telefonla ulaşabilirler, müsait değilim, çekmiyo, tünele girdim gibi atlama operasyonlarını hazırlıklı olun.
    Cevapla
  • Konyalı 8 yıl önce Şikayet Et
    Ulen gözünüzü toprak doyursun.adam olsaydınız Kuran ve sünnete sarılırdınız.sizin işiniz gücünüz Para.napolyonizm sizin içinize işlemiş.
    Cevapla
  • urfalı 8 yıl önce Şikayet Et
    kpss sorularını çalarken iyiydi demi. torpiller, haksılıklar, şantajlar, kul hakları ve insafsızlıklar vizdan ehlinin işi miydi yavrum. kendinize özgü bir din anlayışınız var açın biraz kur'anı okuyun.
    Cevapla
  • sadık 8 yıl önce Şikayet Et
    utanmadan sıkılmadan konuşuyorsun bu dünyada Allah seni ve yanındakileri rezil etti hepimizi aldattınız size inanmıştık ancak münafık olduğunuzu nereden bilecektik Allah resulü bile Allah tarafından kendisine bildirilmeden münafıkları bilmiyordu ahirette sizden şikayetçi olacağım siz ve size çalışan ve bizi kandıran herkesten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin dindarlık oranı ortaya çıktı! İşte kişisel sorunlarda sığınılan liman
Yurt dışındaki Türk sayısı! Zirvedeki ülke şaşırttı